Elena Udrea, primul mesaj după ce a fost reținută în Bulgaria: „Mulțumesc tuturor care se roagă pentru mine și fetița mea”

Elena Udrea a transmis un mesaj important din închisoarea din Bulgaria.
Elena Udrea, primul mesaj după ce a fost reținută în Bulgaria: Mulțumesc tuturor care se roagă pentru mine și fetița mea

Elena Udrea a transmis primul mesaj după ce a fost reținută în Bulgaria. Aceasta a fost arestată, după ce a încercat să treacă granița din Bulgaria, cu scopul de a ajunge în Grecia.

Recent a fost vizitată în închisoare de iubitul ei, Adrian Alexandrov, care a și postat pe pagina lui de Facebook un mesaj din partea Elenei Udrea. Prin intermediul iubitului ei, aceasta le-a mulțumit celor care o susțin în aceste momente dificile. De asemenea, a ținut să precizeze că este arestată ilegal.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției. Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni. Când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună! Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”. Acesta este mesajul complet transmis de Elena Udrea prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a primit o condamnare definitivă, 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul „Gala Bute”. Aceasta a fost acuzată și găsită vinovată de abuz în serviciu și luare de mită. Ea ar fi primit suma de un milion de euro de la oameni de afaceri importanți pentru a le facilita anumite contracte cu statul român.

Ieri, pe 19 aprilie, judecătorii din Bulgaria au hotărât ca Elena Udrea urmează să fie adusă în România. Decizia nu este încă definitivă și poate fi atacată cu apel. Deocamdată Udrea va rămâne în arest la închisoarea din Bulgaria, unde. cel mai probabil își va petrece și sărbătorile de Paște.

Citește mai multe și despre afecțiunea gravă de care suferă Elena Udrea. Din acest motiv, aceasta a cerut detenție la domiciliu.
 

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
5.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • ati arestat o mama pt ce pt o gala de box bun si astia cae taie padurile ilegal si baga an de an de an bani ilegali in buzunar ce fac ca de inchideti okii ca de e iohanis pesesdinte sau ce , astia ar tebui inchisi primi apoi ne okupam de restu minuscul parerea mea avem productie de multe alimente nu avem unde sa le procesam industria la pamant si razboiu la granitza halal presedinte avem mirare ca fac alti cv n loku lui cael face naveta la sbiu a plecat kovesy a lasat urmasi sau ce ,’ nu am semnu intrebarii. nu mai sciu ca ceea ce scriu probabil au mai scris si altii ar degeaba

  • Budica Stancu

    Nu stiu ce sa spun cand vad informatiile despre tine ,insa imi pare foarte rau de situatia in care esti ,ca femeie ,ca mama, ca fost ministru!Si asta pentru ca ai crezut, in omul care te-a inrolat intr-o munca politica, care trebuia sa serveasca intregul popor!Eu ca peremist, candidat la Senat in 2004,am sperat la o alianta ,insa domnul TRAIAN ,a mimat ,inselandu-mi asteptarile!Asta ai patit si tu ,Elena ,ti-a dat impresia ca iubeste poporul , dar el a iubit gasca!
    Dar cu toate acestea nu-i port ranchiuna chiar ma rog sa fie sanatos si tenace cum il stim ,chiar daca am fost dezamagit!Tie ,iti doresc sa fii judecata corect si am incredere ca vei scapa cat mai curand din acest calvar ,dedicandu-te frumosului sentiment de crestere a frumoasei tale fetite!Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *