Elvira Deatcu, despre momentele în care a jucat alături de Florin Piersic. Ce spune despre marele actor: “E un reper pentru mine!” VIDEO EXCLUSIV

”Este atât de generos, de bun, are umor!”

Elvira Deatcu este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din România, având parte de multe proiecte care au adus-o în atenția fanilor. Aceasta i-a încântat pe admiratorii săi atât pe scena teatrului, cât și pe micile ecrane prin rolurile sale din producții precum „VLAD” sau „Clanul”. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că părinții au susținut-o când a ales acest drum. De asemenea, ea a mărturisit că a rămas plăcut impresionată de un mare star, Florin Piersic, atunci când a jucat alături de acesta.

Elvira Deatcu, despre momentele în care a jucat cu Florin Piersic

Elvira Deatcu a fost făcută pentru drumul pe care l-a ales, căpătând admirația multor oameni datorită talentului său. Chiar dacă nu a avut artiști în familie, aceasta s-a îndrăgostit de actorie și a vrut să fie pe scenă, astfel că părinții au susținut-o:

“Deși nu am artiști care să se manifeste într-un spațiu profesionist în familie, ai mers au mers pe mâna mea de fiecare dată când am decis ceva.

A fost susținere, nu a fost mirare, ceea ce mă miră pe mine, au zis: “Mergem cu fata, dacă asta este dorința ei!”. M-au susținut întotdeauna și pentru asta le mulțumesc. Învăț din modelul meu de părinți.”

Se uită și acum la filme vechi

Chiar dacă nu lua notițe atunci când vedea filme vechi, în trecut, Elvira Deatcu ne-a mărturisit că este și acum îndrăgostită de anumite pelicule în care apar mari actori. Chiar dacă a învățat multe replici, aceasta se uită la fiecare reluare:

“Nu luam notițe, dar eu mă uit și acum. De câte ori se dă vreun film din seria BD-urilor, nu pot să mă opresc, știu replici pe de rost. Cu toate acestea, mă uit pentru că erau minunați.

Probabil că și avem nostalgia perioadei respective, deși eu nici nu existam în momentul în care s-au făcut unele dintre aceste filme. Erau minunați ei.”

Citește și Persoana care i-a întins o mână de ajutor actriței Elvira Deatcu, la începutul carierei: „M-am pierdut în ochii ei, te hipnotizează dacă te privește” VIDEO EXCLUSIV!

Ce spune despre Florin Piersic

De asemenea, Elvira Deatcu a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Florin Piersic, interpretând rolul soției acestuia într-un serial, în urmă cu mult timp. Vedeta a explicat că maestrul este generos, bun și a fost înzestrat cu mult umor, devenind un reper pentru ea:

“Am lucrat cu dumnealui. Bineînțeles că îl știam, dar am lucrat într-un serial cu mult timp în urmă, eram soț și soție. A fost foarte faină colaborarea noastră, foarte frumoasă! Este atât de generos, de bun, are umor! E un reper pentru mine.”

Chiar dacă a marcat multe reușite în lumea filmului și a teatrului, Elvira Deatcu păstrează mereu o notă de modestie: “Nu sunt. (n.r. o stea) Și nici o doamnă a teatrului! Mă și sperie! Sunt pe drumul meu, este o meserie de anduranță, de cale lungă!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Elvira Deatcu nu este pregătită să se despartă și de fiul cel mic. ”La liceu nu va pleca în altă țară”. Cum se înțelege actrița cu iubitele băieților ei VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *