Elvira Deatcu, despre momentele în care a jucat alături de Florin Piersic. Ce spune despre marele actor: “E un reper pentru mine!” VIDEO EXCLUSIV

”Este atât de generos, de bun, are umor!”

Elvira Deatcu este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din România, având parte de multe proiecte care au adus-o în atenția fanilor. Aceasta i-a încântat pe admiratorii săi atât pe scena teatrului, cât și pe micile ecrane prin rolurile sale din producții precum „VLAD” sau „Clanul”. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că părinții au susținut-o când a ales acest drum. De asemenea, ea a mărturisit că a rămas plăcut impresionată de un mare star, Florin Piersic, atunci când a jucat alături de acesta.

Elvira Deatcu, despre momentele în care a jucat cu Florin Piersic

Elvira Deatcu a fost făcută pentru drumul pe care l-a ales, căpătând admirația multor oameni datorită talentului său. Chiar dacă nu a avut artiști în familie, aceasta s-a îndrăgostit de actorie și a vrut să fie pe scenă, astfel că părinții au susținut-o:

“Deși nu am artiști care să se manifeste într-un spațiu profesionist în familie, ai mers au mers pe mâna mea de fiecare dată când am decis ceva.

A fost susținere, nu a fost mirare, ceea ce mă miră pe mine, au zis: “Mergem cu fata, dacă asta este dorința ei!”. M-au susținut întotdeauna și pentru asta le mulțumesc. Învăț din modelul meu de părinți.”

Se uită și acum la filme vechi

Chiar dacă nu lua notițe atunci când vedea filme vechi, în trecut, Elvira Deatcu ne-a mărturisit că este și acum îndrăgostită de anumite pelicule în care apar mari actori. Chiar dacă a învățat multe replici, aceasta se uită la fiecare reluare:

“Nu luam notițe, dar eu mă uit și acum. De câte ori se dă vreun film din seria BD-urilor, nu pot să mă opresc, știu replici pe de rost. Cu toate acestea, mă uit pentru că erau minunați.

Probabil că și avem nostalgia perioadei respective, deși eu nici nu existam în momentul în care s-au făcut unele dintre aceste filme. Erau minunați ei.”

Citește și Persoana care i-a întins o mână de ajutor actriței Elvira Deatcu, la începutul carierei: „M-am pierdut în ochii ei, te hipnotizează dacă te privește” VIDEO EXCLUSIV!

Ce spune despre Florin Piersic

De asemenea, Elvira Deatcu a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Florin Piersic, interpretând rolul soției acestuia într-un serial, în urmă cu mult timp. Vedeta a explicat că maestrul este generos, bun și a fost înzestrat cu mult umor, devenind un reper pentru ea:

“Am lucrat cu dumnealui. Bineînțeles că îl știam, dar am lucrat într-un serial cu mult timp în urmă, eram soț și soție. A fost foarte faină colaborarea noastră, foarte frumoasă! Este atât de generos, de bun, are umor! E un reper pentru mine.”

Chiar dacă a marcat multe reușite în lumea filmului și a teatrului, Elvira Deatcu păstrează mereu o notă de modestie: “Nu sunt. (n.r. o stea) Și nici o doamnă a teatrului! Mă și sperie! Sunt pe drumul meu, este o meserie de anduranță, de cale lungă!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Elvira Deatcu nu este pregătită să se despartă și de fiul cel mic. ”La liceu nu va pleca în altă țară”. Cum se înțelege actrița cu iubitele băieților ei VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Oana Radu a trăit un calvar lângă fostul soț! Ce i-ar fi făcut Cătălin Dobrescu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Sfatul zilei 28 Aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiţi să treacă peste toate temerile lor, Fecioarele...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *