Emilia Ghinescu, decizie șoc după 12 ani de relație. De ce și-a anulat nunta, a vrut să se afle de la ea

Motivul pentru care Emilia Ghinescu și-a anulat nunta

Emilia Ghinescu este, fără îndoială, una dintre cele mai populare și apreciate interprete de muzică populară din România. Are o carieră de succes și trei copii superbi care sunt centrul universului ei. Totodată, cântăreața are și o relație de 12 ani de zile cu Sebastian Albăstroiu, iar aceștia urmau să-și unească destinele în toamna acestui an. Însă, evenimentul nu va mai avea loc. Iată motivul!

De ce nu se mai mărită Emilia Ghinescu cu Sebastian Albăstroiu

Emilia Ghinescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este o cântăreață de muzică populară extrem de îndrăgită și o mamică model pentru cei trei copii ai săi.

În vârstă de 44 de ani, vedeta a fost căsătorită în trecut, iar din acel mariaj au rezultat o fată și un băiat. Ulterior, blondina și-a refăcut viața alături de Sebastian Albăstroiu, iar din această relație a rezultat o fiică, născută în anul 2016. Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu trăiesc ca o adevărată familie de 12 ani de zile, iar în toamnă plănuiau să facă nunta.

Recent, însă, interpreta de muzică populară a anunțat că ea și iubitul ei nu vor mai merge la starea civilă. Cântăreața și-a anulat nunta cu partenerul ei de viață, dintr-un motiv uluitor pe care ea însăși l-a exprimat, de curând.

”Omul stă lângă tine dacă își dorește să stea lângă tine, nu poate să fie constrâns de absolut nimic. Nu poți obliga o persoană și nu poți ține lângă tine o persoană cu forța.

Este clar că noi, femeile, ne dorim stabilitate, o relație închegată și eu o relație definită și completată prin acest act, prin această hârtie în fața Stării Civile și în fața preotului. Bărbații se cam feresc de lucrul acesta”, a declarat artista pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Citește și Transformarea uimitoare prin care a trecut Emilia Ghinescu. Cum arată artista de când merge la sală!

Emilia Ghinescu si iubitul ei
Emilia Ghinescu si iubitul ei

”Îmi este destul de bine așa”

Emilia Ghinescu a continuat și a dat de înțeles că ar fi renunțat la ideea de a îmbrăca, din nou, rochia de mireasă, considerând că fericirea unui cuplu nu constă într-un act oficial semnat la starea civilă.

”Acum, la vârsta asta, sincer, nu m-aș mai căsători. Adică, consider că dacă am stat 12 ani așa, nu știu ce argumente aș avea de acum încolo.

Îmi este destul de bine așa cum este, nu am nicio problemă. Omul care este lângă mine, dacă vrea să stea lângă mine, stă, dacă nu, este liber să plece.

Am citit de curând o carte și scria foarte frumos: Ușa inimii mele este deschisă să intri, este deschisă să pleci. Un singur lucru te rog: să nu stai în ușă”, a mai precizat artista.

Citește și Vedeta din România care a fost cerută în căsătorie. Fericire mare în showbiz, primele imagini cu inelul de logodnă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *