Emilia Popescu, într-un rol care nu aduce deloc cu personalitatea ei: ”Poate cei de acasă o să mă înțeleagă” VIDEO EXCLUSIV

De ce e șocată actrița

Emilia Popescu s-a făcut remarcată alături de Ștefan Bănică Jr. cu care forma un cuplu pe scenă, iar mai apoi publicul a îndrăgit-o în diverse proiecte. De câțiva ani, actrița nu a mai fost văzută în niciun film sau serial de televiziune, așa că fanii s-au arătat mai mult decât încântați să o revadă pe micul ecran. Cu atât mai mult cu cât Emilia Popescu dezvăluie, în exclusivitate pentru EGO.ro, că întruchipează un personaj care nu se aseamănă absolut deloc cu ea.

Emilia Popescu joacă în serialul ”Camera 609”

Toată vara, Emilia Popescu a fost pe platourile de filmare la serialul ”Camera 609” și, deși au filmat și pe vreme caniculară, nimic nu a fost prea greu pentru ea, căci a fost înconjurată de prieteni vechi și oameni cu care s-a întâlnit de-a lungul timpului pe scena teatrului.

”Am început de mult filmările. Mi se pare că suntem de-o viață. Personajul meu nu prea este un model. Sau poate cei de acasă o să mă înțeleagă. Poate doar mamele de băieți, doar datorită unui anumit tip de comportament, de genul ăla de mamă de băiat. Este un tip de personaj mai arivisit, nu știu dacă merge la noi în România. Nu-mi dau seama. Dar este un personaj care nu seamănă deloc cu mine, care nu seamănă deloc cu ce am făcut până acum”, ne-a mărturisit Emilia Popescu, completând că o provoacă acest personaj și prin prisma faptului că are o tipologie pe care o regăsește în multe persoane:

”Comedia iese din altceva, din situații, din felul cum manageriezi situația. Și am încercat să îndulcesc așa femeie asta care este geloasă, care este parvenită. Știi că parveniții o dată ce au ajuns într-un loc care nu li se cuvine, într-o secundă se face potriveala din punctul lor de vedere și chiar încep să creadă că ei acolo s-au născut. E plin de prinți, prințese și conți, contese în epoca contemporană. Așa că personajul meu se poartă ca și când ar face parte din lumea asta. Aici o să recunoaștem genul acesta de personaje. E plin în România, dar personajele în speță nu se recunosc niciodată. Deci, este incitant pentru că nu seamănă deloc cu ce am făcut până acum”.

Cum este personajul ei

De aceea nici nu a avut nevoie să facă o documentare în prealabil sau să caute o persoană aproape de tipologia personajului ei pentru a se putea inspira:

”Nu m-am gândit la cineva anume. Într-adevăr. Personajul meu va fi împlinit pe parcurs. E prin acumulare. Se va vedea cât este de egoistă, cât este de interesantă. E ciudat că poți să fii și egoist și să și iubești persoana respectivă foarte tare”.

”Vorbim aceeași limbă și contează foarte mult”

Pentru Emilia Popescu a contat mult că este colegă de platou cu prieteni vechi, colegi și foști colegi, asta pentru că și filmările se desfășoară altfel în astfel de condiții.

”Eu cu Mihai Călin, cu Magda Catone, cu Claudiu Bleonț suntem de o viață împreună. Eu cu Bleonț, cel puțin, și Magda cu Bleonț am făcut stagiatura împreună, am jucat mult. Adică este bine. Vorbim aceeași limbă și contează foarte mult”, ne-a mai povestit marea actriță, care mărturisește că este mult mai ușor la filmările pentru serial decât la repetițiile de la teatru:

”E mai simplu de învățat textul pentru filmări. E mai puțin, e mai condensat, cunoaștem situația și poți să mai intervii, adică să păstrezi ideea și e mai simplu”.

”Scapă cine poate, cum poate”

La cei 57 de ani, Emilia Popescu continuă să fie o femeie frumoasă, deși în clipa de față nu mai pune accentul atât de mult pe partea exterioară. Cu toate că a fost mereu o femeie frumoasă, actrița ne-a declarat că niciodată nu a avut de suferit în meseria ei din această cauză și că nu a fost ectichetată doar pe baza aspectului fizic. Asta nu înseamnă că nu este conștientă de faptul că sunt femei care au de suferit și asta nu doar în industria în care ea activează, ci în toate domeniile.

Citește și Matei Negrescu nu a fost 100% convins că va lua rolul principal în serialul ”Camera 609”

”Nu mi s-a întâmplat. Au fost femei, sunt și vor fi. Ceea ce nu știe lumea este că nu se întâmplă doar în meseria noastră. Fiind la vedere lumea zice că regizorul cu actrița, dar putem să mai zicem de doctorul cu asistenta. Sunt niște niște clișee. Sunt. De aia generalizăm că s-au întâmplat mai multe, dar hai să nu tabarâm numai pe artiști. Probabil pentru că suntem mai vizibili și din cauza asta. Desigur că sunt cazuri. Scapă cine poate, cum poate. Cu caracterul. Unii renunță, unii consideră că nu trebuie să facă genul ăla de compromisuri. Unora le e frică. Cele mai multe se întâmplă din frica de a spune pentru că nu suntem crezuți sau crezute”, a mai povestit Emilia Popescu pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Vila de pe malul Someșului a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *