Emily Burghelea, de la Vorbește Lumea, însărcinată a doua oară. ”Am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute”

Emily Burghelea va mai avea un copil. Cum a aflat vestea cea mare
Emily Burghelea, de la Vorbește Lumea, însărcinată a doua oară. ”Am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute”

Emily Burghelea va deveni mamă pentru a doua oară! Prezentatoarea de la Vorbește lumea nu știa ce se petrece cu ea și, ajunsă la spital din cauza stării de rău, a aflat că va mai avea un copil.

Emily Burghelea, însărcinată a doua oară: “Suntem în al nouălea cer”

Emily Burghelea mărturisește că atât ea cât și Andrei, soțul său, își doreau mult încă un copil. Din cauza programului încărcat nu au mai avut timp să vadă care este situația. Aflată la filmări, Emily s-a confruntat cu stări de rău, motiv pentru care a fost dusă la spital. Acolo, surpriză! Emily nu avea nicio problemă de sănătate, ci micuțul din pântec își făcea simțită prezența.

”Am simțit că îmi explodează sufletul de bucurie, am fost în stare de șoc mai bine de 30 de minute, ne doream mult un al doilea copil doar că din cauza programului încărcat din ultima perioadă nu am mai verificat dacă e pe drum sau nu! Suntem în al nouălea cer, și eu și Andrei! Amedea va deveni soră mai mare!”, a spus Emily Burghelea pentru protv.ro.

Emily Burghelea, însărcinată a doua oară
Emily Burghelea, însărcinată a doua oară

Emily Burghelea, poză cu testul de sarcină și ecografia: “O să mai avem un copil”

Emily Burghelea ține tot timpul legătura cu fanii de pe rețelele de socializare, astfel că inclusiv în ziua în care a ajuns la spital a povestit ce i se întâmplă. Imediat cum a aflat că, de fapt, e vorba despre o sarcină, tânăra a publicat o fotografie cu testul de sarcină și o fotografie cu ecografia.

„Iubitul lui Emily ești gata pentru doi??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ!!!!!! O să mai avem un copil!!!”, a anunțat Emily Burghelea prin contul de Instagram. Fanii i-au scris sute de mesaje cu felicitări pentru ceea ce i se întâmplă.

Seara, când a ajuns acasă, Emily a filmat-o pe Amedeea în timp ce-i pupă burtica, semn că este nerăbdătoare să mai aibă un frățior sau o surioară.

Emily Burghelea are 23 de ani și este prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea. În același timp, tânăra este foarte cunoscută pe rețelele de socializare. A fost concurentă la Bravo, ai stil și a avut și postul de asistentă TV la emisiunea Acces direct. Ea și Andrei mai au împreună o fetiță pe Amedeea, care a împlinit de curând vârsta de un an.

7 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.