Emily Burghelea, despre viața cu doi copii și o nouă sarcină. Ce spune despre întoarcerea în televiziune: “Nu mai pot eu să plănuiesc absolut nimic!” VIDEO EXCLUSIV

"Nu mai am frici deloc"

Emily Burghelea trăiește o perioadă foarte frumoasă din viața ei. Vedeta se bucură de doi copii minunați, Amedea și Damian, iar, de curând, aceasta a organizat botezul fiului său. Superba blondină ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre viața de mămică, oferind, în același timp, detalii despre o viitoare sarcină și reîntoarcerea pe micile ecrane.

Emily Burghelea, dezvăluiri despre familia ei

Emily Burghelea ne-a mărturisit că micuța ei, Amedeea, a trecut prin anumite stări de gelozie, însă totul s-a rezolvat în momentul de față. Micuța își adoră frățiorul. Mai mult, vedeta se simte foarte relaxată atunci când vine vorba despre al doilea copil, explicând că nu mai are frici:

“A trecut și ea prin stările respective. A avut și ea gelozie, am înțeles că ar fi, cumva, normal. Acum este mult mai bine, îl pupă pe bebe, îl iubește. Am aplicat niște trucuri de parenting, care chiar au funcționat. Îi mulțumesc lui Dumnezeu, suntem mult mai bine acum. Dar, într-adevăr, trebuie să te comporți cu ei cu foarte multă grijă. Trebuie să fii atent cu bebelușul mai mare, nu cu cel mai mic. Cel mai mic se crește singur, deja nu mai am niciun stres: “Ce ai, mami, plângi puțin? Ți-e foame? Sigur îți e foame? Hai să îți dau puțin de mâncare! Încă nu? Încă mai plângi? Hai să scoatem aerul! Ești OK acum? Gata, e OK!”. Nu știu, sunt mult mai relaxată. Eu nu mai am frici deloc. Nu am niciun fel de frică. Nici la Amedeea nu am avut multe, dar acum, cu atât mai mult, nu am.”

Ce zice despre o revenire pe micile ecrane

Emily Burghelea a participat la “Bravo, ai stil” și a prezentat, o perioadă, emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha. Când vine vorba despre o revenire pe micile ecrane, așa cum speră fanii săi, vedeta ne-a mărturisit că este sigură că drumul o să îi fie construit de Dumnezeu:

“Nu știu ce să zic. (n.r. de revenirea pe TV) Chiar nu știu. Cum vrea Dumnezeu. Cu Dumnezeu înainte, El le așază de fiecare dată cum știe mai bine. Degeaba zic că nu vreau sau că vreau dacă nu e să fie. O să vedem.”

Citește și Ce nume special a ales Emily Burghelea pentru fiul său. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta purtată la botez FOTO

Ce spune despre al treilea copil

De asemenea, Emily Burghelea nu vrea să își facă planuri atunci când vine vorba despre al treilea copil, căci și la fiul ei, Damian, totul a venit ca o surpriză. Vedeta a rămas însărcinată când deja renunțase la idee, astfel că lasă totul în mâna destinului:

“Cum vrea Dumnezeu. Crede-mă că pe Damian am vrut să îl facem și nu ne-a ieșit. Am rămas însărcinată când deja renunțasem la idee și ne-am trezit cu darul de la Dumnezeu instalat și implementat la o vârstă destul de înaintată, ca să zicem așa. Am aflat când eram deja în câteva luni, așa că nu mai pot eu să plănuiesc absolut nimic pentru că o să se întâmple când vrea Dumnezeu.”

Citește și Emily Burghelea își dorește o familie numeroasă: „Este minunat sentimentul acesta pe care Dumnezeu ți-l poate oferi când ești mamă” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ingredientul din bucătărie mai puternic decât apa. Stropește plantele cu el, vor înflori ca nebunele
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *