Emisiunea celebră la care Zarug revine. Cu cine va face echipă: “Îi invidiam că ei urcau pe scenă și eu nu” VIDEO EXCLUSIV

”Mie îmi place pe scenă”

Zarug revine în acest sezon ”Te cunosc de undeva” direct pe scenă, făcând echipă cu Eliza Natanticu. După două sezoane în care a stat în culise și a realizat emisiunea ”After Party”, o continuare a show-ului ”Te cunosc de undeva”, Zarug mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că îi invidia pe colegii lui că urcau pe scenă și el îi aștepta în culise. Așadar, cu forțe proaspete, artistul crede că va fi cel mai bun înlocuitor pentru Cosmin Natanticu.

”Îmi era dor de o hărtăneală din aia hardcore pe scenă”

Este pentru prima dată când Eliza Natanticu nu participă cu soțul ei, Cosmin Natanticu, la o emisiune de divertisment. În cel mai nou sezon ”Te cunosc de undeva” va face pereche cu nimeni altul decât Zarug.

”Cred că Natanticu este obișnuit să fie dat la o parte. Cred că intră oricum în Cartea Recordurilor drept cuplul care a participat la cele mai multe emisiuni, dar pentru că la emisiunile la care au participat nu au câștigat niciuna, niciodată. Dar cred că se bucură că l-am scăpat. Să știi că Eliza era mai nebună cu el decât e cu mine, cred că de mine se teme un pic”, ne-a declarat amuzat Zarug.

Lăsând însă gluma la o parte, artistul este foarte convins că va face impresie bună cu Eliza Natanticu. Chiar dacă vor lua sau nu marele premiu, încă de pe acum poate să spună că se simte câștigător, căci timpul petrecut alături de soția lui Cosmin Natanticu este de neprețuit.

”Să știi că o să rupem normele, nu că aș fi suspectat-o de altceva, dar nu știam neapărat la ce să mă aștept. Eliza este o mega colega și mă distrez cu ea încontinuu. Și când nu filmăm ne este dor unul de celălalt. Nu stăm chiar încontinuu de vorbă prin mesaje și după filmări, că ea mai are și soț. Eu sunt amantul. Eu sunt acolo doar când lucrează soțul”.

Citește și: Secretul dezvăluit de Zarug despre concurenții de la „Te Cunosc de Undeva!”. Ce le face în culisele emisiunii VIDEO EXCLUSIV

Zarug intră extrem de relaxat și sigur pe el în această competiție, deși, în ultimele sezoane, și-a luat colegii la rost din postura de prezentator. Nu crede că cineva ar putea avea ceva personal cu el, mai ales că se știe modul în care Zarug privește lucrurile. Așa că mizează pe faptul că aceștia vor aprecia momentele lui și că îl vor juriza corect.

”Chiar te invit, din 17 februarie, să te uiți pe Antena 1 și Antena Play să vezi cum m-au primit colegii. M-a mâncat în cap. Chiar mă mânca. Mie îmi place pe scenă. Îmi plăcea foarte tare și After Party-ul. Poate o să-mi placă în continuare după sezonul ăsta, dar îmi era dor de o hărtăneală din aia hardcore pe scenă. De fapt, când îi duceam pe ăștia până la lift și râdeam de ei, îi și invidiam că ei urcau pe scenă și eu nu”, a mai spus artistul.

Zarug își dorește să joace și în filme

Îi place enorm pe micul ecran, însă Zarug simte că este momentul să treacă la un alt nivel. A contactat directorii de casting și le spune zilnic că își dorește să meargă la castinguri pentru filme și seriale de televiziune.

”Domnica Cârciumaru are prezente intențiile mele din prima secundă. Nici nu trebuie să i le fac eu prezente că ea știe. Că de altfel ea m-a băgat prima oară într-un serial. O aștept la cotitură. Din când în când îi mai trimit câte un mesaj și îi zic că am chef să joc ceva pe bune, să-mi dea un proiect. Cred că are un mesaj predefinit, din ăsta pe care îl trimite tuturor proastelor din oraș și îmi zice că da, cu prima ocazie când apare un proiect, pe mine mă sună. Aștept încă”, ne-a mai spus concurentul de la ”Te cunosc de undeva”.

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20, de la Antena 1. Lista completă cu cele 8 perechi

Toată această dorință și determinare vin după o perioadă în care Zarug și-a făcut ordine în viața lui, atât fizic, cât și psihic. Se simte capabil să încerce lucruri noi, așa că vrea să profite de fiecare oportunitate care se ivește în viața lui.

”Am avut un an destul de dificil după ce am terminat filmările de la sezonul trecut ”Te cunosc de undeva” și am intrat în niște revizii generale. Inclusiv fizice. Știu că nu se vede neapărat, dar am început să slăbesc pentru că trebuie, că na. Îmi ocupă destul de mult timp și acest aspect din viață. Grija de mine. N-am mai făcut nici design. M-am mai jucat așa pentru mine, mi-am mai făcut niște pantaloni care acum mi-s largi. Dar mă bucur că sunt largi. Mai bine largi decât strâmți”, a mai completat Zarug pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *