Secretul dezvăluit de Zarug despre concurenții de la „Te Cunosc de Undeva!”. Ce le face în culisele emisiunii VIDEO EXCLUSIV

"Eu bag distracție în ei"

De-a lungul timpului, Zarug a participat la mai multe emisiuni tip concurs, de la „Chefi la cuțite” până la „Te cunosc de undeva”, însă nu din dorința de a câștiga ceva, ci doar de a-și urma pasiunea pentru televiziune. Zarug a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că niciodată nu a simțit adrenalina competiției, intențiile lui fiind cu totul altele.

Ce rol are Zarug la emisiunea de la Antena 1

În momentul de față, Mihai Zarug moderează emisiunea „After Party cu Zarug”, o extensie a show-ului „Te cunosc de undeva!”. Rolul lui este de a oferi celor de acasă detalii din culisele emisiunii, dar și de a-i pune pe concurenți în diverse situații.

„Nu le dau teroare. Ideea cu mine în spatele scenei este să-i decontractez, să-i relaxez, să se distreze. Să-i mai scot un pic. Vedetele astea, ți-o spun, dar numai ție, sunt foarte obișnuite să se stea așa mult după ele. Se felicită pentru fiecare notișoară acolo, ha ha, hi hi. Asta este o emisiune TV și în afara faptului că se cântă două minute, trebuie să te și distrezi. Distracția chiar nu poți să o mimezi că se vede. Eu bag distracție în ei”, ne-a declarat Zarug, mărturisind că adoră să lucreze cu vedete și să le aducă cu picioarele pe Pământ.

„Îi mai iau și la mișto. E foarte important în viață să nu uiți de unde ai plecat. Dacă ești înconjurat încontinuu doar de laude și talentul nu și nu, eu sunt ăla care vine și spune ce nu vrea nimeni să spună. Adică de genul că au greșit pe ici colo, că vocea nu a fost chiar așa. Din alea. În același timp, am coalizat împotriva juraților. Lăsând caterinca la o parte, eu sunt caterinca”.

Se pare însă că această abordare nu îi deranjează pe colegii lui de platou, căci aceștia s-au obișnuit imediat cu felul de a fi al lui Zarug.

„La început făcea mișto de noi, până când te obișnuiești. După care este foarte ok”, ne-a mărturisit Radu Țibulcă, unul dintre concurenții din acest sezon.

Citește și Zarug și-a descoperit adevărata vocație: „Mi-am găsit locul”. Ce meserie practică acum VIDEO EXCLUSIV 

„Scrie Oscar pe mine”

Zarug a rămas să prezinte această emisiune de culise după un sezon în care a participat ca și concurent. „Te cunosc de undeva!” nu este primul concurs în care își arată talentele muzicale, acesta făcându-și debutul la Pro Tv în cadrul show-ului „Cântă acum cu mine”.

„Concurent nu am fost niciodată la nimic. Pentru mine când sunt concurent, provocarea este să mimez faptul că chiar mă interesează să câștig ceva. Atunci îmi dau masteratul în actorie. Scrie Oscar pe mine”, a povestit amuzat Zarug pentru EGO.ro.

Chiar dacă recunoaște că nu este vreo voce internațională, ci că la mijloc este vorba de mai multă pasiune, Zarug are spectacole în țară și lumea vrea să-l vadă pe scenă.

„Am făcut spectacole și urmează să fac și altele. O să cânt la Timișoara de două ori în luna iunie, la Oradea tot în iunie. Chiar am spectacole. Și în toamnă o să cânt iar la Apollo. Am mai filmat și niște situații. Or să apară niște surprize”, a mai declarat Zarug pentru EGO.ro, completând că nu mai are timp și de cealaltă pasiune a lui, cea pentru haine, și că nu am mai scos nicio colecție în ultima vreme.

„Rochii din șervețele pentru Bălan. Din astea nu, n-am creat încă. Nu am făcut încă haine, îmi mai fac mie așa câte o chestie. Dar cine știe, va urma”.

Citește și Mihai Zarug a fost un personaj teribil încă din anii copilăriei: „Mă inspira Elena Ceaușescu”. Motivul surprinzător VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce adaugă gospodarii de la țară în pământul răsadurilor de castraveți. Așa obțin recolte bogate...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Locul din România care se află pe un munte de aur! Legenda, izvorâtă din vremea...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie?...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *