„Ești penibilă și fără bun-simț!”. Emilia Ghinescu, pusă la zid de fani după ce a apărut așa pe internet

Cum s-a pozat vedeta

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu și-au spus adio după 13 ani de relație! La scurt timp de la despărțire, celebra cântăreață de muzică populară a simțit nevoia să se reculeagă la mănăstirile din Bucovina și să posteze imagini din lăcășurile sfinte. Doar că nu toți utilizatorii s-au arătat încântați de gestul ei.

Emilia Ghinescu, criticată dur de fani

Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul ei, Sebi, după 13 ani de relație. Având sufletul rupt în bucăți, vedeta a dat o fugă până la mănăstirile din nordul Moldovei, pentru a se ruga și aprinde o lumânare. Acolo, artista s-a fotografiat în Mănăstirea Cămârzani, apoi a încărcat imaginea pe rețelele sociale, însă nu toți fanii i-au apreciat gestul. Dimpotrivă, unii internauți au pus-o la zid.

Aflată la Mănăstirea Cămârzani din inima Bucovinei, Emilia Ghinescu a simțit nevoia să imortalizeze momentul în care petrecea câteva clipe în fața unei icoane. Ceea ce nu știa este că decizia a generat un val de critici.

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu. Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu, nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fața Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului”, a scris vedeta în mediul online.

Gestul făcut de cântăreață

La scurt timp, în secțiunea de comentarii au apărut tot felul de nemulțumiri din partea așa-zișilor fani: „Exact, ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!”, „Frumos spus …să cunoască locuri (locația), dar nu și persoana… intimitatea este un lăcaș sfânt. Ești tu și Dumnezeu”, „Da… și trebuia să te pozezi…nu ?”, „Ești penibilă și fără bun-simț!”.

În urmă cu doar două săptămâni, Emilia Ghinescu a confirmat că relația cu Sebastian Albăstroiu a ajuns la final, după 13 ani de iubire. În interviul pentru Playtech-Stiri, a mărturisit că aveau în plan să facă nunta, dar nu s-a mai ajuns în punctul respectiv: „Am avut o relație de 13 ani, dar se pare că nu se vor mai finaliza planurile. Eu sunt bine, da, încerc să trec peste și să mergem mai departe. Sunt o femeie de 45 de ani care trebuie să fie asumată și să-și crească copiii. Am de cântat, am multe evenimente. Nu pot să stau și să mă jelesc acum. Asta este!”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
4.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *