Ești un geniu dacă știi răspunsul la acest test IQ. Pe mulți îi pune în dificultate

Tu reușești să vezi numărul?
Ești un geniu dacă știi răspunsul la acest test IQ. Pe mulți îi pune în dificultate

Testele de inteligență se bucură de un real succes pe rețelele sociale, iar printre cele mai populare jocuri se numără și iluziile optice, unde utilizatorii își testează abilitatea de a descoperi simboluri ascunse. Tu vezi ce se află în imaginea de mai jos, care a făcut furori în ultimul timp în rândul internauților. Puțini reușesc să observe numărul!

Iluzia optică care pare imposibil de rezolvat

Tot mai mulți internauți vor să-și antreneze mintea și să-și testeze atenția, astfel că au început să caute tot felul de teste de inteligență. În același timp, există și o activitate care a devenit foarte populară în mediul online: rezolvarea iluziilor optice.

O nouă provocare, care a devenit virală, îți cere să își testezi vederea și atenția. Conform unui studiu, nouă oameni din zece reușeșesc să găsească numărul ascuns în imagine.

Pentru a-l descoperi, specialiștii spun că este nevoie să apelezi la un truc vizual. Mai exact, trebuie să privești poza de la o distanță mai mare. Totodată, fotografia poate fi micșorată, iar numărul va deveni mult mai vizibil.

De asemenea, există și persoane care pot vedea numărul ascuns atunci când privesc imaginea din partea laterală. Dacă ai încercat toate metodele și nu ai reușit să vezi cele două cifre care se ascund în imagine. Nu te îngrijora, noi îți vom dezvălui mai jos răspunsul corect.

Citește și Testul IQ care pune în dificultate românii. Puțini reușesc să răspundă corect, tu poți?!

Acest test IQ ii pune pe multi in dificultate
Acest test IQ ii pune pe multi in dificultate

Ce număr se ascunde în imagine

Ei bine, numărul care se ascunde în imagine este 20. Potrivit cercetătărilor, doar geniile reușesc să-l descopere într-un timp scurt. Dacă tu nu ai reușit nu înseamnă că nu îți poți încerca norocul și cu alte iluzii optice interesante sau cu alte teste IQ. Cel mai scurt dintre ele are doar trei întrebări aparent banale, dar la care foarte puține persoane reușesc să răspundă corect:

  1. O bâtă de baseball şi o minge costă împreună 1.10 dolari. Bâta costă cu 1 dolar mai mult decât mingea. Prin urmare, care este preţul mingii de baseball?
  2. Dacă cinci maşini au nevoie de cinci minute pentru a produce cinci obiecte, de cât timp vor avea nevoie 100 de maşini pentru a produce 100 de obiecte?
  3. Pe un lac, se află o zonă cu nuferi. În fiecare zi, această zonă îşi dublează suprafaţa. Dacă durează 48 de zile pentru ca nuferii să acopere întreg lacul, în cât timp aceştia acoperă jumătate din lac?

Răspunsurile corecte și explicațiile le poți citi AICI.

Citește și Test IQ pentru genii. Care dintre aceste șase femei din imagine e diferită?!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *