Eva Măruță a împlinit 7 ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin este deja un influencer de succes la această vârstă. Câți bani câștigă

Petrecere în cinstea Evei! Cum a arătat tortul
Eva Măruță a împlinit 7 ani. Fiica Andrei și a lui Cătălin este deja un influencer de succes la această vârstă. Câți bani câștigă

A fost mare petrecere în familia Andrei și a lui Cătălin Măruță! Eva împlinește 7 ani pe data de 23 iulie, iar petrecerea de ziua sa a avut loc cu o zi în avans.  Locul a fost aranjat în detaliu și chiar Eva a decis unele aspecte. Cătălin Măruță a filmat-o în timp ce se pregătea să-și aștepte invitații la petrecerea de ziua ei.

Eva Măruță a împlinit 7 ani. Cum a fost sărbătorită

Eva Măruță a avut o mulțime de invitați la petrecerea sa. Cătălin Măruță a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, inclusiv cu tortul micuței. Eva a avut un tort cu mai multe etaje, foarte colorat. Pe acesta a fost așezat un unicorn și cifra 7, iar Eva a suflat cu putere pentru a stinge lumânarea.

“La mulți ani, Eva! 7 ani! Bravo, Eva!”, spune Cătălin Măruță. Imediat David, fratele mai mare, a mers să o îmbrățișeze pe Eva.

Eva a împlinit 7 ani
Eva a împlinit 7 ani

„7 ani ce când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!”, a scris Andra pe pagina sa.

Petrecere Eva
Petrecere Eva

Eva Măruță, influencer de succes. Câți bani câștigă

Eva Măruță este, la vârsta de 7 ani, un influencer de succes pe rețelele de socializare. Fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță are un canal de Youtube, dar și conturi pe TikTok sau Instagram. Micuța este foarte activă acolo, bineînțeles, totul cu ajutorul părinților. Eva cucerește publicul prin carisma pe care o are, iar postările ei primesc mii de aprecieri.

Pe Youtube, spre exemplu, Eva Măruță are milioane de vizualizări, astfel că deja câștigă proprii bani. Potrivit redactia.ro, în urmă cu un an, doar pentru un filmuleț care avea peste două milioane de vizualizări, Eva primea aproximativ 2000 de euro. De asemenea, alte sume câștigă din Instagram.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință. Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși”, a spus Andra despre educația financiară din familia lor.

Eva Măruță a împlinit 7 ani
Eva Măruță a împlinit 7 ani

Povestea numelui fiicei Andrei și a lui Cătălin Măruță. Câte prenume are

Cătălin Măruță și Andra au ales trei prenume pentru fiica lor: Eva Maria Ioana. Însă, părinții și toți cei care o cunosc o strigă Eva. Numele Maria și Ioana sunt nume din familia lor: Maria este bunica din partea tatălui, iar Ioana cea din partea mamei.

5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.