Evenimentul important de la care lipseşte Regina Elisabeta a II-a. Este pentru prima dată în 59 de ani

Regina Elisabeta a II-a, absentă de la un eveniment important! De 59 de ani nu s-a mai întâmplat asta
Evenimentul important de la care lipseşte Regina Elisabeta a II-a. Este pentru prima dată în 59 de ani

Regina Elisabeta a II-a nu va fi prezentă anul acesta la un eveniment important. Medicii i-au recomandat să nu participe.

Evenimentul important de la care lipsește Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a nu va fi prezentă în plenul Parlamentului britanic, acolo unde trebuia să marcheze deschiderea anului parlamentar, ținând un discurs tradițional, scrie thesun.co.uk. Este pentru prima dată în ultimii 59 de ani când Regina Elisabeta lipsește de la acest eveniment important. Singura perioadă în care a lipsit a fost atunci când era a fost însărcinată.

Discursul Reginei Elisabeta a II-a, ținut de Prințul Charles. Fotoliul care era rezervat pentru Regina Elisabeta va sta gol în timp ceremoniei, iar discursul pe care ea trebuia să îl țină va fi ținut de către Prințul Charles, fiul cel mare al Reginei.

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta să-și protejeze sănătatea

Chiar dacă Regina Elisabeta a ținut să meargă în Parlament pentru discurs, medicii au reușit să o convingă că este mai bine să nu facă asta, pentru a-și proteja sănătatea. Potrivit sursei citate, Regina a renunțat la mai multe activități, la îndemnul medicilor.

Recent, Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie istorică

Sărbătorile legate de Jubileul de Platină, din perioada 2-5 iunie, vor fi fără Prințul Harry, Meghan Markle și prințul Andrew la balconul Palatului Buckingham. Regina Elisabeta a decis ca la balconul Palatului Buckingham să fie doar membrii familiei regale al căror statut nu a fost afectat.

Oficialii de la Palatul Buckingham au anunțat că lângă regină vor fi: Charles și Camilla, William și Kate și copiii, Anne și Sir Timothy Laurence, Edward și Sophie, în total 18 membri.

“După o analiză atentă, Regina a decis că apariția tradițională de anul acesta la Trooping the Colour, joi, 2 iunie, se va limita la Majestatea Sa și acei membri ai familiei regale care în prezent își îndeplinesc sarcini publice oficiale în numele Reginei”, au transmis oficialii de la Palatul Buckingham.

Regina Elisabeta, cea mai lungă domnie din istoria Angliei

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani și este monarhul cu cea mai lungă domnie din Anglia. La sfârșitul acestei luni va apărea un nou documentar despre ea. Producătorii BBC au confirmat că Regina Elisabeta a oferit acces la peste 400 de role de film din prima parte a vieții reginei: evenimente notabile. Documentarul se va numi “Elisabeth the Unseen Queen”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *