Extravaganţa făcută de Carmen Harra. Ce cadou de jumătate de milion de dolari şi-a făcut

Carmen Harra, extravaganță de jumătate de milion de euro
Extravaganţa făcută de Carmen Harra. Ce cadou de jumătate de milion de dolari şi-a făcut

E milionară și nu se ferește să spună ce achiziții excentrice face! Carmen Harra a fost întotdeauna pasionată de investiții imobiliare. Pe lângă acestea, vedeta și-a făcut și o achiziție extravagantă, un cadou de jumătate de milion de dolari.

Carmen Harra a devenit cunoscută la 9 ani

Carmen Harra a început să cânte de când era copil. Vedeta susține că mereu avea sentimentul că va fi un om cunoscut. Chiar și așa, Carmen susține că este un om obișnuit care trece prin toate experiențele pe care i le oferă viața.

“Eu sunt cunoscută de copil. Am debutat la câțiva ani pe la 9 ani am început să cânt toată viața mea. Lumea m-a știut de când eram adolescentă. Toată viața mea am avut sentimentul asta de a fi un om cunoscut. Dar un sentiment care nu m-a copleșit, cu care am cochetat întotdeauna și a fost plăcut. Nu am fost niciodată infatuată, nu m-a făcut mai fericită faptul că eram cunoscută sau nu. M-am considerat întotdeauna un om obișnuit care trece prin toate experiențele vieții, ca oricare”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra, achiziție extravagantă de jumătate de milion de dolari

Carmen Harra este pasionată să își cumpere case deosebite, însă îi plac mult și bijuteriile. Astfel că a plătit pentru un inel jumătate de milion de dolari și e foarte fericită cu achiziția făcută.

“Cadourile mele sunt casele, de milioane de dolari. Eu mereu mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe, bijuterii foarte scumpe. Așa că nu știu care a fost cel mai scump. Dar întotdeauna mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe. Scumpe poate din punctul de vedere al omului de rând, poate mai puțin scumpe din punctul de vedere al unor oameni foarte celebri. Dar sigur că să mergi să îți cumperi un inel de jumătate de milion de dolari pare o nebunie pentru cineva. Pentru mine nu! Pentru că întotdeauna investițiile în bijuterii au fost o pasiune a mea”, a mai spus vedeta.

Carmen Harra trăiește în Statele Unite de mai bine de 40 de ani
Carmen Harra trăiește în Statele Unite de mai bine de 40 de ani

Carmen Harra, despre revenirea în România

Carmen Harra trăiește în Statele Unite de mai bine de 40 de ani. S-a obișnuit acolo, dar se gândește și la o posibilă întoarcere în România. Ar vrea să își cumpere o vilă frumoasă unde să stea, dar nu în permanență. Carmen Harra se gândește că ar putea să se împartă pe parcursul anului atât în România, cât și în Statele Unite.

“Mi-ar plăcea, dacă m-aș întoarce vreodată în țară, să îmi iau o vilă frumoasă undeva și poate aș putea să trăiesc, nu știu dacă definitiv, dar poate o parte din an să trăiesc în România, poate că mi-ar plăcea. Nu sunt sigură de chestia asta, dar poate o pun în perspectivă”, a spus Carmen Harra pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *