Fata lui Liviu Vârciu, supărată pe Nea Mărin: “Nu mai vorbesc cu el”. Motivul pentru care este revoltată

De ce refuză micuța să mai vorbească cu Nea Mărin

Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, este supărată foc pe Nea Mărin. Micuța i-a transmis un mesaj cunoscutului om de televiziune. Totul a fost făcut public de Liviu Vârciu, pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Ce mesaj i-a transmis Anastasia, fiica lui Liviu Vârciu, lui Nea Mărin

Anastasia este foarte revoltată! Micuța a fost filmată în timp ce îi transmitea un mesaj lui Nea Mărin, cel alături de care Liviu Vârciu a apărut în multe emisiuni în ultimii ani, mai ales în cadrul show-ului „Poftiți pe la noi”.

Micuța în vârstă de 5 ani a văzut cum tatăl ei primește despre „bătaie” de la Nea Mărin, motiv pentru care s-a supărat foarte tare și a vrut să îi spună câteva cuvinte celebrului coregraf.

„Nu mai vorbesc cu Nea Mărin că îi bate pe tati și pe Andrei! Nea Mărin e urât, e bătrân, e bătrân!”, a spus Anastasia în clipul video postat de Liviu Vârciu pe TikTok.

Ce spune Liviu Vârciu despre Nea Marin: „Un bătrân care trebuie arestat”

Liviu Vârciu și Nea Mărin sunt cunoscuți deja pentru glumele pe care le fac între ei. Adevărul este altul însă, iar relația dintre ei este una extraordinară. Prezentatorul TV face parte, indirect, din familia coregrafului.

„N-am filmat, am fost traumatizat de un bătrân senil care trebuie arestat! Asta este, e mult mai dureros când știi că iei bătaie de la familie, dacă luai de la un străin era o treabă! Durerea mea e și interioară, nu doar fizică! Acum că s-a pensionat, îl ducem la sporturi de contact, are mai mult timp liber!”, a spus Liviu Vârciu râzând.

Își mai dorește Liviu Vârciu copii? „Zic să mai treacă câțiva ani”

Liviu Vârciu are trei copii: pe Carmina, care este deja un adult pe picioarele lui și pe Anastasia și Liviu Matei, care sunt mai mici. Momentan el și Anda Călin nu se gândesc să mai facă un copil.

„Fugitiv mă mai gândesc, am sclipiri, am o inconștiență și mai spun din când în când, dar atunci mi se schimbă doamna la față! Ca Schimbarea la Față, nu vă mint! Momentan ne e greu, copiii sunt mici, nu mai putem să mergem în diferite locuri, cu toate că îi mai lăsăm pe la mama, pe la soacră. În cursul săptămânii filmez, în weekend am eveniment, sunt cu ei seara, cât mai pot să îi prind acasă! Zic să mai treacă câțiva ani și poate, cine știe…Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo!”, a spus prezentatorul TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *