Fază tare cu Alex Delea înainte să plece la Survivor All Stars. Cum a ieșit îmbrăcat din casă: “Să ai grijă cu hienele alea”

Alex Delea a plecat în Republica Dominicană

Scris de: Daoud Andra

03 Jan. 2024

Alex Delea a ajuns recent în Republica Dominicană, unde participă pentru a doua oară la show-ul Survivor. Cu puțin timp înainte de a pleca în junglă, concurentul s-a fotografiat într-o ipostază atipică, în București. Cum și-a luat la revedere de la fanii lui de pe Facebook și ce i-au transmis cei care îl urmăresc.

Cum a ieșit pe stradă Alex Delea, înainte de a pleca la Survivor

Concurenții de la Survivor All Stars au ajuns recent în Republica Dominicană, pentru filmările celui mai nou sezon. Fiecare dintre cei care participă la competiție și-a luat la revedere de la familie, prieteni, dar și de la fanii de pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că acolo nu vor avea la îndemână mijloace de comunicare.

Alex Delea, unul dintre cei mai iubiți concurenți și câștigător al sezonului din 2022, și-a surprins fanii cu o apariție atipică. Concurentul de la Survivor s-a fotografiat la bustul gol, în șort și pantofi sport și cu un troler, într-o stație de tramvai din București, chiar în noaptea de Revelion.

Citește și: Anunțul făcut de Daniel Pavel despre noul sezon Survivor All Stars 2024: “Totul se poate schimba!” VIDEO EXCLUSIV

Concurentul a fost copleșit de mesaje și urări, iar cei care îl urmăresc i-au transmis că îi vor ține pumnii în competiție. Dintre toate, un anumit comentariu s-a făcut remarcat: ”Succes maxim! Să iei trofeul, să faci pereche! Să ai grijă cu hienele alea…”, i-a transmis, mai în glumă, mai în serios, una dintre admiratoarele sale. ”Hienele” la care se referă sunt, cel mai probabil, alți concurenți care fac strategii și alianțe pentru a rămâne cât mai mult în concurs.

Fază tare cu Alex Delea înainte să plece la Survivor All Stars. Cum a ieșit îmbrăcat din casă
Alex Delea este pregătit pentru Survivor 2024

Cine participă la Survivor All Stars

Vedete, dar și oameni obișnuiți, dar care s-au făcut remarcați în sezonele anterioare, participă din nou la aventura din Republica Dominicană. Concurenții și echipa de producție au plecat spre locul unde se filmează emisiunea, chiar în primele zile ale anului.

Citește și: Alex Delea participă la ”Survivor All Stars”? Ce strategie va adopta de data asta: “Am să trăiesc din toată inima” VIDEO EXCLUSIV

Din echipa Faimoșilor vor face parte Zanni, Jador, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă. Aceștia se vor confrunta pe traseu cu Războinicii, a căror echipă este compusă din: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chițu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli și Alexandra Ciomag. Există și câteva rezerve, și anume: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu și Starlin.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor fi împreună pe toată perioada filmărilor ”Survivor România”: ”Vine din prima cu mine” VIDEO EXCLUSIV

Concurenții au puțin timp la dispoziție pentru a se acomoda la condițiile din junglă, după care încep filmările. La scurt timp, începe și difuzarea emisiunii, la Pro TV. Potrivit informațiilor din presă, emisiunea va intra pe post începând cu data de 16 ianuarie.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *