Alex Delea participă la ”Survivor All Stars”? Ce strategie va adopta de data asta: “Am să trăiesc din toată inima” VIDEO EXCLUSIV

Alex Delea nu ar pleaca la ”Survivor All Stars” cu vreo strategie sportivă, ci doar cu burta plină. ”O să mă îndop cu mâncare grav rău de tot”

Până în momentul de față nu s-a transmis lista oficială cu participanții de anul acesta din cadrul competiției ”Survivor România”, însă numele lui Alex Delea a fost vehiculat încă de la primele zvonuri. În exclusivitate pentru EGO.ro, câștigătorul unui trofeu ”Survivor România” a mărturisit că, dacă va reajunge în competiția din Republica Dominicană, nu va adopta niciun fel de strategie sportivă sau vreun joc psihologic cu ceilalți concurenți.

”Dacă ar fi să o iau de la capăt, sunt pregătit. Fizic, psihic, orice”

Alex Delea nu confirmă în mod direct participarea la ”Survivor România”, însă lucrurile pe care le face în ultima perioadă duc exact spre asta. De curând a adus-o pe bunica lui, una dintre cele mai importante femei din viața lui, în București, la el acasă, pentru a petrece mai mult timp împreună.

Se prea bine știe că show-ul filmat în Republica Dominicană se întinde pe câteva luni, așa că era oarecum firesc să își ia un fel de rămas bun de la bunică.

”Am păcălit-o. Ea cum nu știe Bucureștiul, am păcălit-o. Atunci când suntem acasă și vreau să mă plimb cu ea, nu pot să o păcălesc foarte mult pentru că își dă seama că mergem prea mult. De data asta am putut să o păcălesc și am mers aproximativ 7 kilometri pe jos. Am ajuns până undeva aproape de Gara de Nord, dar la întoarcere am chemat un taxi și ne-am întors înapoi, dar chiar ne-am plimbat mult”, ne-a declarat tânărul, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Este ”Moșul” pentru bunica lui

Câștigătorul Survivor România 2022 a mai adăugat faptul că se bucură enorm cum, în clipa de față, poate să întoarcă toate favorurile pe care le-a făcut bunica lui pentru el, de-a lungul timpului.

Citește și: Ce a pățit Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, când a revenit în jungla din Dominicană: „Era ca și cum eu trebuia să demonstrez că am meritat să câștig” VIDEO EXCLUSIV

”Dacă ajung să-i spun că îi iau ceva, nu contează ce, imediat vrea. Chiar nu contează ce îi iau, un fular, o prăjiturică, ea este foarte bucuroasă. Oricum dacă este cu mine, este cea mai fericită. Acum e rândul meu să îi dau ei. S-au schimbat rolurile, acum eu sunt ”Moșul”. A fost destul ea, e rândul meu acum. Acum este la mine, ne vedem non-stop. Dacă aș fi acasă m-ar vedea în fiecare zi la telefon. Așa o să o țin în tensiune. Asta este. Ipotetic vorbind, dacă voi merge la ”Survivor România”, atunci o să îi fie mai greu”.

”Niciodată nu aș face foamea înainte de competiție”

După cum spuneam mai sus, Alex Delea nu confirmă, dar nici infirmă zvonul că în curând va pleca în Republica Dominicană pentru competiția ”Survivor All Stars”, alături de foști colegi, dar și de alți finaliști din sezoanele trecute.

”Eu chiar nu știu nimic despre ”Survivor All Stars”, dar dacă ar fi să o iau de la capăt, sunt pregătit. Fizic, psihic, orice. Niciodată nu aș face foamea înainte de competiție. Pentru cei care ar dori să înceapă o aventură de genul acesta îi sfătuiesc să se îndoape cu mâncare înainte. Cât mai multă. Nu poți să mergi acolo mort de foame. Oricum acolo intri într-un stadiu de sevraj, așa că, dacă te duci fără nicio resursă în corpul tău, nu reziști mai mult de două săptămâni. Corpul trebuie să se acomodeze singur, de la sine, nu trebuie distrus de acasă, că oricum se distruge el acolo destul”, a povestit Alex Delea pentru EGO.ro.

Ce plan are

Tânărul completează că este pregătit să facă din nou foamea pe insula unde se desfășoară competiția, însă în niciun caz nu se va ”antrena” din acest punct de vedere acasă, ba din contră va încerca să mănânce pe cât de mult poate, să mânânce sănătos, astfel încât organismul lui să reziste cât mai mult în cadrul competiției:

”Sincer, eu zic cum aș face eu. Eu o să mă îndop cu mâncare grav rău de tot. Să am niște resurse zdravene. Asta în caz că merg în Dominicană”

Citește și: Ce l-a șocat pe Alex Delea la Survivor România 2023. „Cei de acasă nu își pot imagina cât de greu este”.Cu ce echipă ține fostul câștigător VIDEO EXCLUSIV

Îi place și pare că trăiește pentru această competiție, încât este dispus să recunoască faptul că lumea lui se împarte „înainte și după Survivor”. De când a luat marele premiu, în iunie 2022, totul se învârte în jurul acestei competiții.

”Dacă ar fi să merg, m-aș duce într-o altă lume. Este o competiție atât de complexă, atât de mare. Nu este ca o partidă de box unde intri și gata, în 3 minute se termină. Nu. E o viață de om. Pentru mine este ceva ce nu cred că mai există în afară de show-ul ăsta. E ceva inimaginabil în care cu siguranță nu poți să-ți faci planuri. Am să trăiesc din toată inima. Oricum ar fi pentru că o să fie frumos. Dacă o să fie”, a mai câștigătorul trofelului ”Survivor România” pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *