Ce a pățit Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, când a revenit în jungla din Dominicană: „Era ca și cum eu trebuia să demonstrez că am meritat să câștig” VIDEO EXCLUSIV

A avut mari emoții la reîntoarcerea pe traseul de la Survivor

Înainte de „marea unificare”, de la „Survior România”, în care concurenții încep probele individuale, Daniel Pavel i-a invitat pe Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan să se alăture triburilor, din postura de mentori. După câteva zile petrecute în Republica Dominicană, cei patru s-au reîntors în România mărturisind că nu a fost deloc ușoară această experiență cu toate că nu mai erau în postura de concurenți. Alex Delea a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că a resimțit presiunea marelui premiu câștigat ediția trecută.

Alex Delea, despre reîntoarcerea la Survivor România: „A fost foarte greu”

Alex Delea și-a dorit enorm să revină la „Survivor România”, însă pentru că a câștigat ediția din 2022 regulamentul nu îi permitea să revină în postura de concurent. Așa că a primit șansa de a reveni în tabara Războinicilor, în postura de mentor pentru actualii concurenți Survivor România.

„Wow. A fost greu. Mi-a plăcut, dar a fost greu, foarte greu. Eu când am spus că vreau să mă întorc, mă gândeam așa treptat. A fost dintr-o dată. Eu în timpul ăsta am mai făcut sport, dar static, niciodată nu stau pe loc, dar un traseu de Survivor este foarte greu, mai ales după aproape un an de pauză, de nu făcut așa ceva. Adrenalina mare, focusul pe tine, vorbea domnul Dan de ziceai că intră cei mai buni de pe planetă”, ne-a povestit Alex ,la reîntoarcerea în țară, completând că a simțit o mai mare presiune pe umerii lui de această dată, față de ediția în care concura pentru marele premiu.

„Este plăcut și nu știu cum să spun, tensionant. Sunt foarte mulți factori adunați atunci când toată lumea vorbește, toată lumea este foarte atentă la tine. Mie îmi place asta, dar îți dai seama ce se întâmplă când intri pe traseu? Toți sunt cu ochii pe tine și te așteaptă să fii cel mai bun”.

„Dacă pierdeam acum pe traseu, parcă nu câștigasem finala trecută”

Cu toate că interacționase deja cu o parte din concurenții actuali din tribul Războinicilor, căci mulți dintre ei i-au scris pe rețelele de socializare rugându-l să le dea sfaturi, Alex Delea ne-a declarat că nu a mers în Dominicană pentru a învăța cum se descurce pe traseu, ci scopul lui a fost acela de a-i îmbărbăta și a le da o doză în plus de energie pozitivă.

„Eu nu am dat lecții nimănui. Le-am spus că dacă după trei luni de zile mai este nevoie să le spun cum să arunce și cum să alerge este greșit. Am încercat doar să le dau un vibe bun, bucurie, țipete, urlete, trăiri. Am fost pentru ei. I-am simțit chiar foarte bucuroși. La fel de bucuros am fost și eu. Mi-a plăcut foarte mult, dar e altfel emoția”, ne-a mai povestit fostul câștigător de la Survivor România, care recunoaște că a trecut prin niște stări aparte în acele câteva zile petrecute din nou în mijlocul competiției.

Citește și Alex Delea joacă în cel mai nou film produs de Matei Dima. Ce a pățit pe platourile de filmare: „Am rămas șocat” VIDEO EXCLUSIV

Cu atât mai mult cu cât, încă de când au aflat că urmează să se întâlnească în Dominicană, Zanni l-a provocat în mod direct pe Delea.

„A fost o „luptă” așteptată și de mine, dar și de el, de fapt de toți iubitorii de Survivor. De aia zic că am avut emoții atunci când am intrat pe traseu. Eu nici în finală nu m-am simțit așa, acum era ca și cum eu trebuia să demonstrez că am meritat să câștig sezonul trecut. M-a pus în fața faptului că eu trebuie să demonstrez că dacă pierdeam acum pe traseu, parcă nu câștigasem finala trecută”.

„Foamea este un sentiment cu care nu te obișnuiești niciodată”

Cât despre timpul petrecut în afara traseelor, Alex a recunoscut că nu a scăpat nici acum de senzația de foame, deși timpul petrecut în junglă a fost unul relativ scurt.

„Foamea e un sentiment aparte. Poți să stai nemâncat o perioadă, apoi să mănânci doi ani de zile, când nu mai ai de mâncare o zi ți se face foame. Chestia este că în prima zi am fost ok, nici nu prea mâncam, le dădeam lor mai mult, dar după aceea le-am zis că nu mai pot, că îmi este foame. Dar nu e ca și cum le luam mâncarea, ei insistau să-mi dea și mie. Pe final mă luase și pe mine foamea, nu mai puteam. Foamea este un sentiment cu care nu te obișnuiești niciodată”, a mai completat fostul „războinic”.

Cât despre tacâmurile folosite în junglă, Delea nu a venit cu cele de acasă, pe care le-a primit în sezonul în care a participat, căci pe acelea le păstrează la loc de cinste.

„Am primit altă lingură și furculiță de acolo, dar le-am lăsat în geamantan și geamantanul l-am pierdut. Le am însă pe cele din sezonul meu. Le am în Spania. Am și tricoul de data trecută. E nespălat. Vreau să-l bag la licitație. Aș fi surprins dacă chiar s-ar dori. Eu chiar aș face asta cu mare drag pentru o acțiune caritabilă. De fapt cred că ar fi doritori că și eu îmi doream atât de mult o bandană înainte, astfel încât atunci când am primit-o pe cea albastră am fost super entuziasmat. Am simțit că mi s-a dat puterea în mână, că este ceva extraordinar”, a mai completat Alex Delea pentru EGO.ro.

Citește și Ce l-a șocat pe Alex Delea la Survivor România 2023. „Cei de acasă nu își pot imagina cât de greu este”.Cu ce echipă ține fostul câștigător VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *