Femeia care a fost prima iubire a regelui Charles. De ce le-a fost interzisă căsătoria

Ea i-a făcut cunoștință cu Camilla

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

Viața amoroasă a regelui Charles a reprezentat multă vreme subiect de interes pentru presă. Monarhul este la al doilea mariaj, însă puțini știu că marea lui iubire nu a fost nici Camilla, nici Diana, ci o altă femeie. Cine era aceasta și de ce nu s-au putut căsători.

Prima iubire a regelui Charles

Regele Charles a dus o viață tumultuoasă, despre care presa de scandal a scris numeroase articole în trecut. În timpul mariajului cu Diana, mama celor doi copii ai săi, monarhul a avut o relație paralelă cu Camilla, cea care îi este soție în prezent. Puțini știu însă cine este femeia care i-a pus inima pe jar înainte de a o cunoaște pe Lady Di.

Prima iubire din viața regelui Charles a fost fiica unui aristocrat, cu care nu a putut să se căsătorească. Culmea este că, tot ea i-a făcut cunoștință cu Camilla, actuala lui soție. În tinerețe, regele s-a iubit cu Lucia Santa Cruz, însă nu au putut să își oficializeze relația. Lucia era fiica ambasadorului din Chile în Marea Britanie și s-au cunoscut în anul 1969, pe vremea când erau studenți.

Vezi și: Astrologul care a prezis boala regelui Charles revine cu un mesaj puternic despre Camilla. Ce o așteaptă pe regina consoartă în următoarele luni

Motivul care i-a împiedicat să se căsătorească a fost religia. Tânăra era romano-catolică, în timp ce regele Charles este de religie protestantă. Potrivit tradiției de la Casa Regală, și soția sa trebuia să aibă aceeași religie.

Femeia care a fost prima iubire a regelui Charles. De ce le-a fost interzisă căsătoria
Regele Charles, în tinerețe

Țin legătura și în prezent

Autorul regal Gill Knappett a descris în cartea sa, ”Charles Prince of Wales”, natura relației dintre actualul rege și Lucia. Deși nu le-a fost dat să formeze o familie, cei doi au rămas în relații bune și mai țin legătura și în prezent. Mai mult, datorită ei Charles a cunoscut-o pe Camilla, cu care este căsătorit și în prezent.

”Ea lucra ca asistentă în procesul de documentare pentru o carte. Se pare că ea a fost prima mare dragoste din viața lui, dar, chiar și așa, nu se putea pune problema de o relație permanentă între ei doi. Lucia era romano-catolică și moștenitorul tronului era obligat, prin lege, să se însoare cu o protestantă. Totuși, chiar și-n ziua de azi, ei mențin legătura. Mai mult, ea a fost cea care i-a făcut cunoștință cu marea dragoste din viața lui Charles – Camilla Shand”, punctează biograful regal.

Vezi și: Ce nu a observat nimeni la Regele Charles, la slujba de Paștele catolic. Gestul subtil care arată cum se simte, de fapt

Multă lume crede că Charles a cunoscut-o pe Camilla la un meci de polo, la Smith’s Lawn. În realitate, ei s-au cunoscut în vara anului 1972, prin intermediul prietenei lor comune, Lucia, care era vecină cu Camilla.

”Charles a fost pe loc vrăjit de tânăra de 25 de ani caldă și nepretențioasă, care avea aceeași pasiune ca prințul – să-și petreacă timpul la țară. Ceea ce-i mai lega pe cei doi era simțul umorului și indiferența lui pentru tot ce era la modă”, mai notează Knappett.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *