Femeia care le-a prezis sfârșitul soților Ceaușescu. “Veți avea o moarte violentă într-o zi de mare sărbătoare”. Cum a reacționat soția dictatorului

Femeia și-a prezis și propria moarte.

De finalul tragic al soților Ceușescu a auzit toată lumea, dar puțină lume știe cine a fost Laila, prezicătoarea care i-a spus în față Elenei Ceaușescu faptul că atât ea cât și soțul ei vor avea parte de o moarte violentă, chiar în ziua de Crăciun. Povestea fascinantă a clarvăzătoarei care a înspăimântat-o pe soția dictatorului, în rândurile de mai jos.

Femeia care le-a prezis sfârșitul soților Ceaușescu

Elena Laila Păduraru-Rotariu sau Laila, așa cum era cunoscută, s-a născut în anul 1909, în Negrești, județul Iași, într-o familie de etnie romă înstărită pentru acele vremuri. La 4 ani, a rămas orfană și a ajuns la un schit de călugăriție pe lângă care a crescut. Încă din copilărie, Laila s-a remarcat ca fiind o fată cu puteri deosebite, care o ajutau să vadă viitorul.

Citește și: Ce diferență de vârstă era între Elena și Nicolae Ceaușescu. Cu câți ani era fostul președinte mai mic decât soția sa

Laila devine o tânrără extrem de frumoasă și se căsătorește cu medicul veterinar Virgil Aloman. Se mută împreună cu soțul ei la București. Bărbatul, uimit de frumusețea și calitățile neobișnuite pe care le avea soția sa, îi permite acesteia să primească clienți chiar în casa lor, situată pe strada Bibescu Vodă, nr. 38 din Bucureşti.

Blestemul asupra judecătorului care a condamnat-o la închisoare

Lailei i s-a dus repede faima, astfel că ajunsese ca zilnic zeci de oameni să îi treacă pragul pentru a le prezice viitorul. Însă celebritatea de care a avut parte i-au adus și probleme cu legea. Cum astfel de practici erau interzise în perioada interbelică, autoritățile vremii au condamnat-o la doi ani de detenţie. În clipa în care judecătorul (un bărbat nu foarte în vârstă) a pronunţat sentinţa, Laila s-a ridicat în picioare și i-a strigat:

”Când voi ieşi eu din puşcărie, dumneata vei fi mort de şase luni!”

Și chiar așa s-a întâmplat. Înainte cu 6 luni ca ea să iasă din închisoare, judecătorul care a pronunțat sentința a murit la spital, după ce a fost lovit de o mașină.

Securitatea, pe urmele ei

Laila a avut de suferit și în timpul regimului comunist. Femeiea, care între timp divorțase de primul soț, a fost hăituită în permanență de Securitate. În cele din urmă s-a văzut nevoită să colaboreze cu autoritățile pentru a avea parte de clemență.

Într-un dintre anchetele desfășurate de poliție, clarvăzătoarea a fost audiată la secție. În timpul discuțiilor, i-ar fi spus unui polițist:

”Pe mine tot aici mă găseşti, însă acu’ du-te acasă, că ţi-a murit nevasta!”

Bărbatul a plecat într-un suflet acasă și a constat că femeia a avut dreptate.

Citește și: Fotografii secrete din vila de lux a soților Ceaușescu. Obiectul din casa imensă care i-a revoltat pe români

Cuvintele vrăjitoarei au cutremurat-o pe Elena Ceaușescu

În ultima parte a vieții sale, Laila ajunsese să o cunoască până și pe Elena Ceaușescu. Ambele împărțeau pasiunea pentru ocultism și erau interesate de viitorul lor. Într-o zi, prezicătoarea a fost invitată la cabinetul II și i s-a cerut să ghicească.

Fără nicio ezitare, Laila i-a spus în față Elenei Ceaușescu:

”Dumneavoastră şi soţul veţi avea o moarte violentă într-o zi de mare sărbătoare”

Soția dictatorului s-a schimbat complet la față, dar nu i-a spus nimic vrăjitoarei. 12 ani mai târziu, Nicolae și Elena Ceaușescu erau executați, pe 25 decembrie 1989, în ziua de Crăciun.

Un blestem asemănător ar fi primit și Nicolae Ceaușescu. Pentru construcția Casei Poporului a fost necesară demolarea zonei Uranus și a Spitalului Brâncovenesc. Ceaușescu a fost cel care a dat ordinul demolării spitalului în anul 1984, fără să țină cont că pe unul dintre pereții clădirii ar fi stat scris: ”Se face acest spital pentru sáraci si de moarte năpraznică, în zi de Crăciun să moară cel care se va atinge de acest spital”.

Printre persoanele celebre care i-au trecut pragul vrăjitoarei s-au numărat Nichita Stănescu, Paul Goma sau Ion Maurer. S-a spus că a ajutat chiar și la prinderea celebrului criminal Ion Râmaru.

Laila, obsedata de propria moarte. Cum a sfârșit prezicătoarea

Cea mai mare obsesie a Lailei a fost faptul că știa când va muri. Profesorul Tudor Coman, care a devenit un apropiat al clarvăzătoarei și a inițiat-o în tainele grafologiei, a declarat:

”Eu am învăţat-o tainele iridiologiei, ghicitul în irisul ochiului. Mi-aduc aminte că cea mai mare obsesie a ei era legată de propria moarte, pe care şi-o prezisese singură. Ştia că nu se poate împotrivi destinului”, notează revistatreispe.wordpress.com.

Laila a murit pe data de 16 noiembrie 1979, la vârsta de 70 de ani. Cu doi ani înainte, ea se recăsătorise cu inginerul Rotariu, un bărbat care o iubea nespus. El a fost cel care a internat-o la dezalcoolizare, după ce în ultima perioadă a vieții sale, prezicătoarea căzuse în patima băuturii.

La doar câteva zile de la moartea soției sale, inginerul a fost și el găsit fără suflare, într-un șanț. Asupra lui a fost descoperit un bilet pe care bărbatul scrisese câteva cuvinte greu de deslușit: ”Laila te-ai dus, dar pentru mine vei fi nemuritoare…”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.9 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *