Femeia celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep. Zici ca e sora ei geamănă. FOTO

Chiar dacă este o diferență de aproape 20 de ani între ele, seamănă izbitor
Femeia celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep. Zici ca e sora ei geamănă. FOTO

Internetul ne oferă posibilitatea să descoperim o mulțime de lucruri! Chiar și persoane care seamănă izbitor cu alte persoane de parcă ar fi gemeni/gemene. Este și cazul Simonei Halep. A fost descoperită o femeie celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep, iar internauții au confirmat acest lucru.

 Femeia celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep

Internauții au descoperită pe “sora geamănă” a Simonei Halep. Este vorba de actrița Rhea Seehorn, în vârstă de 50 de ani, care a devenit celebră mai ales după rolul din serialul Better Call Saul.

O pagină de Instagram cu numele „seetheyalike” (n.r. – vezi dacă sunt la fel) a publicat un colaj cu Simona Halep și actrița Rhea Seehorn, evidențiind astfel faptul că cele două seamănă foarte bine. În doar câteva ore postarea a primit aprecieri din partea internauților, semn că sunt de acord cu asemănarea dintre ele două.

 Femeia celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep
Femeia celebră care seamănă izbitor cu Simona Halep. Rhea Seehorn este o cunoscută actriță

Rhea Seehorn are 50 de ani și este născută în Virginia, Statele Unite, fiind actriță, producătoare și scriitoare. Cel mai cunoscut rol al său a fost al avocatului Kim Wexler în serialul Better Call Saul. Producția are nota 8,9 pe site-ul IMDB, dintr-un total de peste 500 000 de voturi, fiind în topul celor mai bune seriale.

Simona Halep trece printr-o perioadă dificilă, fiind acuzată de dopaj

Simona Halep trăiește acum o perioadă foarte dificilă după ce a fost acuzată de dopaj, fiindu-i găsită în organism substanța Roxadustat. Este un plin proces în desfășurare, în care sportiva luptă pentru a-și dovedi nevinovăția. Procedura juridică este una de durată și se așteaptă ca verdictul final să fie dat chiar și mai târziu de șase luni. Pentru început Halep, Simona va fi audiată de către Sport Resolutions, o instituție independentă care se ocupă cu astfel de cazuri. Jucătoarea de tenis urmează să fie audiată de un complet de 3 arbitri independenți, printre care și un jurist și un biochimist.

Dacă va fi găsită vinovată, Simona Halep riscă o suspendare uriașă, sinonimă cu încheierea carierei. I se va interzice să mai participe la competiții pe o perioadă cuprinsă între 2 și 4 ani. Simona Halep ar putea totuși să scape de suspendare. Cristian Jura, membru al Diviziei Antidoping din cadrul Tribunalului de Arbitraj Sportiv a declarat că jucătoarea în vârstă de 31 de ani are șanse să îi fie ridicată interdicția dacă aduce dovezi clare care să întrunească două condiții extrem de importante.

„Când discutăm despre contaminare, trebuie să plecăm de la premisa că există mai multe tipuri de contaminare, iar orice discuție generică sau speculativă nu face decât să adâncească confuzia și mai mult. Din perspectivă procedurală, ne putem referi la contaminarea unor produse alimentare, contaminarea unor suplimente alimentare, contaminarea apărută pe lanțul de control anti-doping.

Pentru fiecare din cazurile enumerate mai sus este nevoie de un probatoriu distinct, ca un sportiv să își dovedească nevinovăția. Interdicția poate fi redusă sau chiar anulată dacă sunt întrunite cumulativ cele două condiții prevăzute de Codul Mondial Anti-Doping, și anume să se stabilească foarte clar modul cum a pătruns substanța în organism cât și lipsa intenției sportivului de a lua substanța interzisă pentru îmbunătățirea performanței sportive”, a afirmat Cristian Jura.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.