Femeia cu care a fost surprins Ciprian Marica în camera de hotel, transformare spectaculoasă de look. Seamănă izbitor cu Ioana Marica

Ce se întâmplă după câțiva ani de la scandal

Ana Muntean, femeia numită drept amanta lui Ciprian Marica, s-a schimbat complet după scandalul din camera de hotel din urmă cu câțiva ani. Cele mai recente imagini o prezintă schimbată, asemănându-se tot mai mult cu iubita lui Ciprian Marica.

Femeia cu care a fost surprins Ciprian Marica în camera de hotel, transformare spectaculoasă de look

Ana Muntean a profitat de perioada de după scandal și a devenit foarte activă în mediul online, adoptând stilul unui influencer. Mai mult decât atât, a trecut și printr-o serie de schimbări. Imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare o arată cu o înfățișare care seamănă izbitor cu mama copiilor lui Ciprian Marica, Ioana, scrie cancan.ro.

Ana Muntean
Femeia cu care a fost surprins Ciprian Marica

Ce s-a întâmplat după scandalul de la hotel

Ana Muntean a intrat în atenția publicului atunci când, aflată la hotel cu Ciprian Marica, au fost surprinși de soțul ei. Totul a fost filmat, iar imaginile au fost făcute publice. După incident, cei doi și-au asumat escapada pe care au avut-o și fiecare și-a văzut de viața lui. Ana a fost iertată de soțul ei, în timp ce Ciprian Marica și-a continuat relația cu Ioana, mama copiilor săi.

Între timp, Ana a decis să facă multe schimbări. Pe lângă faptul că e foarte activă în mediul online, a adoptat și din stilul de viață al Ioanei Marica, astfel că merge des la sală. Inclusiv stilul în care pozează este asemănător cu cel al partenerei lui Ciprian Marica.

Ioana Marica, despre realizările sale: “Nu sunt un exemplu bun”

Ioana Marica a vorbit în urmă cu câteva luni despre realizările sale și, întrebată despre ce sfat are pentru cei care o urmăresc în mediul online, tânăra a mărturisit că nu ar trebui ca ceilalți să o ia drept exemplu.

”Nu faceți ce face Oana Marica. Oana Marica nu e un exemplu bun de urmat, nu sunt un exemplu bun de urmat. Nu e obligatoriu să faci ce fac eu ca să fi ca mine, nu mă consider un exemplu bun. Nu sunt un exemplu bun, atât am avut de spus. Am realizat foarte multe lucruri, dar asta nu înseamnă că toți oamenii trebuie să investească cât am investit eu în mine, nu sunt un exemplu. Eu nu regret nimic”, a spus Ioana Marica.

Ioana Marica
Ioana Marica

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *