Tatăl Andreei Bălan, primele declarații în scandalul artistei cu George Burcea. Ce a dezvăluit despre fostul ginere

Săndel Bălan: “Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte”
Tatăl Andreei Bălan, primele declarații în scandalul artistei cu George Burcea. Ce a dezvăluit despre fostul ginere

Tatăl Andreei Bălan reacționează în scandalul dintre fiica lui și George Burcea. Cei doi foști soți se acuză pe rețelele de socializare de diferite lucruri, iar recent artista l-a dat în judecată pe George. Săndel Bălan susține că el nu ține deloc legătura cu fostul ginere, acesta îl sună doar de ziua lui.

Săndel Bălan: “Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte”

Săndel Bălan mărturisește că, din ce știe el, fetițele sunt luate două weekend-uri pe lună de către George. Cele mici dorm la ele, le gătește și se joacă cu ele. De asemenea, tatăl Andreea Bălan susține că artista nu îi permite să își dea cu părerea și, din acest motiv, evită să îi dea sfaturi fiicei lui.

„Eu nu țin legătura cu George, doar de ziua mea, pe 1 septembrie, toată lumea m-a sunat și mi-a zis la mulți ani, dar, în rest, nu vorbim. Eu vorbesc cu soția mea și cu Andreea. Ea știe cum să-și gestioneze lucrurile și sper că nu este cazul să îi spun eu trebuie să facă și cum să procedeze. Din ce știu eu două weekenduri pe lună sunt luate de George acasă. Rămân acolo peste noapte, dorm, le gătește, se joacă cu ele.

Andreea nu prea dorește să îmi dau eu cu părerea ca părinte. De aceea și evit ca să îi dau sfaturi. Nu știu cum să facă, cum este mai bine pentru fete, pentru Andreea, pentru George. Degeaba îmi dau eu cu părerea pentru că mâine citește partea cealaltă… ”, a declarat Săndel Bălan pentru Fanatik.

Andreea Bălan l-a dat în judecată pe George Burcea

Andreea Bălan a depus zilele trecute o cerere de chemare în judecată împotriva fostului soț, George Burcea. Artista susține că mai multe afirmații publice ale lui George Burcea despre ea sunt calomnioase și mincinoase. Andreea a solicitat instanței de judecată măsuri urgente cu privire la acestea și să i se interzică lui George Burcea să mai facă astfel de afirmații despre ea.

George Burcea a fost condamnat penal în urmă cu două luni. Actorul a fost condamnat definitiv în urmă cu două luni în dosarul în care este acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Chiar dacă inițial i se interzisese să mai conducă, Curtea de Apel a decis să îi înapoieze permisul de conducere.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial pe 18 februarie 2022, deși erau despărțiți de aproximativ doi ani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.