George Burcea, lovitură cruntă din partea Andreei Bălan. De ce ajunge din nou în fața judecătorilor

De ce l-a dat artista în judecată pe fostul soț
George Burcea, lovitură cruntă din partea Andreei Bălan. De ce ajunge din nou în fața judecătorilor

George Burcea este chemat din nou în fața instanței, într-un proces tot cu fosta soție, Andreea Bălan. Celebra artistă susține că vrea să i se facă dreptate. Totul se întâmplă după numai două luni de când actorul a fost condamnat penal.

George Burcea, lovitură cruntă din partea Andreei Bălan. De ce l-a dat artista în judecată

Andreea Bălan a depus zilele trecute o cerere de chemare în judecată împotriva fostului soț, George Burcea. Potrivit spynews.ro, în documentele atașate, Andreea Bălan prezintă mai multe afirmații publice ale lui George Burcea care, în opinia artistei, sunt calomnioase și mincinoase. Andreea a solicitat instanței de judecată măsuri urgente cu privire la acestea și să i se interzică lui George Burcea să mai facă astfel de afirmații despre ea.

Andreea Bălan a inclus și postarea în care este acuzată că a maltratat câinele. Chiar atunci artista a dezvăluit că patrupedul este bolnav și necesită tratament, iar ea și mama ei au avut grijă de el.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc (…)”, spunea Andreea Bălan.

George Burcea, condamnat penal în urmă cu două luni

George Burcea a fost condamnat definitiv în urmă cu două luni în dosarul în care este acuzat că a condus mașina sub influența drogurilor. Chiar dacă inițial i se interzisese să mai conducă, Curtea de Apel a decis să îi înapoieze permisul de conducere.

„Admite apelul declarat de inculpatul Burcea George Valentin împotriva sentinței penale nr. 28 din data de 21.01.2022, pronunțată de Judecătoria Buftea, în dosarul nr. 15156/94/2021. Desființează în parte sentința penală atacată și rejudecând, în fond: stabilește pentru inculpatul Burcea George Valentin pedeapsa amenzii penale în cuantum de 16 000 lei (200 de zile amendă x 80 lei), pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Amână aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani. Înlătură aplicarea pedepsei complementare, constând în interzicerea exercitării dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule”, a decis instanța, potrivit sursei citate.

Andreea Bălan și George Burcea, luptă pentru custodia fetițelor

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial pe 18 februarie 2022, deși erau despărțiți de aproximativ doi ani. Cei doi au împreună două fetițe și, în continuare, se află în proces pentru custodia lor. Recent, Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că nu respectă programul de vizită. Din luna mai până acum, el le-ar fi luat pe fetițe doar 12 zile. Luna august era luna sa de vacanță, în care putea să le țină pe cele două fetițe la el. În perioada în care Andreea Bălan a fost la America Express mama ei a fost cea care a avut grijă de fetițe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
4.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *