Femeia pe care Cătălin Botezatu o regretă. „A rămas într-unul din sertarele inimii mele”. După cine suspină designerul

Cătălin Botezatu: „Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă”

Scris de: Daoud Andra

26 Nov. 2022

Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul timpului, relații cu femei celebre. Unele dintre ele i-au rămas în suflet pentru totdeauna și nu le poate uita vreodată. Recent, creatorul de modă a dezvăluit pe care dintre fostele iubite o regretă cel mai tare. Este vorba despre o femeie foarte cunoscută, care face parte din lumea modei, la fel ca el.

Femeia pe care Cătălin Botezatu regretă că a pierdut-o

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți burlaci din România. Chiar dacă nu s-a căsătorit niciodată, designerul s-a afișat, de-a lungul timpului, la braț cu multe femei frumoase. Bote a avut relații cu unele dintre cele mai cunoscute românce, iar unele dintre ele l-au marcat pentru totdeauna. Invitat recent la emisiunea lui Cătălin Măruță, Botezatu a dezvăluit care este femeia pe care o regretă.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare. Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o, dar cred că este ok.”, i-a spus Bote lui Cătălin Măruță.

Femeia pe care Catalin Botezatu o regreta
Vanda Vlasov a avut o relație cu Botezatu în trecut

Ce îl atrage pe creatorul de modă la o femeie

Designerul are o slăbiciune pentru femeile frumoase, însă calitățile fizice nu sunt suficiente pentru a-l cuceri. Cătălin Botezatu a dezvăluit, într-un interviu acordat în trecut, ce atitudine îl atrage la o femeie.

„De obicei sunt vânat, dar îmi place și mie vânătoarea, acum sunt la capitolul vânătoare. Nonșalanța, atitudinea și să-mi dea flit, să nu cadă din prima, să nu conteze că sunt Botezatu și că am bani, să nu conteze asta!”, a spus Bote, pentru impact.ro.

Creatorul de modă este pasional atunci când iubește și recunoaște că a făcut multe nebunii din dragoste. În tinerețe, a fost aproape de un gest extrem, din cauza unei femei.

„Am vrut să mă sinucid, mai mare nebunie… o tâmpenie, de altfel! Eram tânăr! Altă nebunie nu am făcut, eram prea tânăr atunci. Am trimis camioane de flori, am cumpărat bijuterii scumpe, case, mașini, dar consider că a meritat persoana respectivă. Nu îmi pare rău pentru ce am făcut.”, a mai spus designerul.

În trecutul amoros al lui Botezatu a fost o femeie care și-a pus amprenta definitiv asupra designerului. A fost femeia care a avut cea mai mare influență asupra lui, după mama sa.

„Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opsitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.”, a declarat designerul, potrivit Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
8.1 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *