Femeia pe care Regele Charles a iubit-o enorm. A cunoscut-o înainte de Camilla și Prințesa Diana

De ce nu a putut Charles să se căsătorească cu ea
Femeia pe care Regele Charles a iubit-o enorm. A cunoscut-o înainte de Camilla și Prințesa Diana

Charles al III-lea ar fi avut mai multe amante de-a lungul vieții sale, dar Luciei Santa Cruz este cea mai puțin cunoscută. Puțini sunt cei care știu cine a fost această femeie care a intrat în viața noului rege britanic înainte Lady Di și Camilla Parker. De fapt, această femeie a fost cea care a sfârșit prin a-i aduce împreună pe Charles al III-lea și Camilla, întrucât erau prieteni.

Femeia pe care Regele Charles a iubit-o enorm

Totul s-a întâmplat în 1971. Lucia Santa Cruz era istoric și scriitoare și tocmai își prezentase cartea „Trei eseuri despre femeile chiliene”. În multe filme se arată cum Charles și Camila s-au întâlnit la un meci de polo și la o cină ulterioară, dar adevărul este că Lucía a fost cea care le-a făcut cunoștință, toate acestea în condițiile în care ea se despărțise deja de prinț cu ani în urmă la acea vreme.

Cine a fost Lucia Santa Cruz?

A fost fiica ambasadorului chilian la Londra, Victor Santa Cruz, în timpul mandatului președintelui Ricardo Froilan Lagos Escobar. Cartea ei i-a permis să se apropie de familiile bogate din Regatul Unit, lăsându-l vrăjit pe prințul Charles, un iubitor de istorie și artă.

Au început să se întâlnească după ce s-au cunoscut la Cambridge, prezentând-o chiar și reginei Elisabeta a II-a. Dar dragostea lor era imposibilă. Coroana britanică are reguli foarte stricte în ceea ce privește căsătoria, iar una dintre ele este că femeia sau bărbatul trebuie să fie protestant, iar Lucia era catolică, așa că Charles ar fi trebuit să renunțe la coroană, potrivit marca.com.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat, dar cariera Luciei Santa Cruz a avut mult succes fără a fi nevoie să fie aproape de coroană. A fost profesor universitar, a lucrat pentru Banco Santander, a scris mai multe cărți și a ajuns director al televiziunii naționale din Chile.

Pe plan personal, a sfârșit prin a se căsători cu politicianul Juan Luis Ossa, cu care a avut trei copii. Dar toate acestea nu au împiedicat-o să rămână prietenă cu Charles al III-lea și Camilla Parker până la moartea ei, pe 16 martie 2019.

8.4 51 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.