Femeia puternică din umbra lui Kate Middleton. Îi este alături de peste 10 ani, dar puțini au văzut-o până acum

Cum o ajută aceasta

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2024

Kate Middleton traversează, la 42 de ani, o perioadă extrem de delicată. Prințesa urmează tratament pentru cancer, iar în tot acest timp îi sunt alături familia, dar și oamenii de nădejde. Cine este femeia pe care prințesa se bazează de mai bine de 10 ani și ce rol-cheie are aceasta.

Femeia care o ajută necondiționat pe Kate Middleton

Familia regală are o mulțime de angajați pe care se bazează în fiecare zi. În ceea ce îi privește pe William și pe Kate, aceștia au câteva persoane de încredere, care le sunt alături de ani de zile și fără de care nu s-ar descurca, mai ales în această perioadă delicată. Una dintre persoanele-cheie din viața lui Kate Middleton este o femeie pe nume Maria Teresa Turrion Borrallo, bonă regală, care o ajută pe prințesă cu cei trei copii.

Deși William și Kate și-au propus să petreacă cât mai mult timp cu cei trei copii ai lor și să îi crească singuri, angajamantele pe care le au nu le permit să fie non-stop alături de George, Charlotte și Louis. Aici intră în scenă bona regală, în care Kate și William au cea mai mare încredere pentru a avea grijă de copiii lor.

Vezi și: Locul secret unde Kate Middleton plănuiește să se retragă. Aici se va recupera soția prințului William, foarte puțini știu de existența lui

Femeia care este angajată de ani buni a familiei regale are o relație apropiată cu membrii acesteia și mai ales cu copiii. De când Kate a suferit intervenția chirurgicală abdominală și și-a descoperit boala, copiii ei stau mai mult cu bona, care are grijă de ei la fel ca o mamă. Un apropiat al familiei regale a declarat pentru presă că prinții de Wales îi sunt extrem de recunoscători Mariei Teresa și nu s-ar descurca fără ajutorul ei, în această perioadă delicată.

Bona regală, alături de prințul George și prințesa Charlotte

Mesajul puternic transmis de prințul William

A trecut aproape o lună de când Kate Middleton a făcut anunțul despre boală. În tot acest timp, soțul ei i-a fost alături, însă nu a făcut nicio declarație publică, până acum. Recent, William a transmis un mesaj familiilor veteranilor din cadrul forțelor armate britanice și a făcut referire și la situația din familia sa.

Vezi și: Momente cumplite pentru Kate Middleton. Medicii i-au descoperit o nouă boală, soția prințului William e devastată

”Durerea nu are limite. (…) Este esențial ca vocile celor îndoliați, trecuți prin această experiență a sinuciderii celor dragi lor, să fie auzite. Nu există o limită de timp pentru procesarea durerii, dar Catherine (n.r. – Kate Middleton) și cu mine am întâlnit multe familii îndoliate de-a lungul anilor și cunoaștem puterea care vine din împărtășirea experiențelor, chiar și în cele mai tragice circumstanțe. Vă rog să știți că nu sunteți singuri”, a precizat fiul cel mare al Regelui Charles într-o prefață scrisă pentru o serie de ghiduri dedicate veteranilor militari și familiilor lor, publicată de Suicide Bereavement UK.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *