Fetița din imagine are 50 de ani azi și este cea mai controversată divă din showbiz. A divorțat de 2 ori cu scandal

Abia dacă o recunoști!

Oana Zăvoranu (50 de ani) este una dintre cele mai controversate vedete din România. A divorțat de două ori și a fost întotdeauna în centrul atenției datorită scandalurilor în care a fost implicată. Bruneta a apărut în tot felul de ipostaze, dar puțini au văzut imagini cu ea din copilărie.

Așa arăta Oana Zăvoranu în copilărie. Imagine rare cu bruneta

Oana Zăvoranu a fost mereu în prim-plan de fiecare dată, fie prin scandalurile în care a fost implicată, fie când a jucat în telenovele românești. Deși o știe toată lumea, puțini au văzut-o cum arăta atunci când era doar o copilă. Imaginile cu bruneta fac acum înconjurul internetului, iar mulți s-au mirat de cum arăta!

În urmă cu ceva timp, vedeta făcea mărturisiri incredibile despre copilăria sa, menționând că tatăl ei a fost cel care a protejat-o mereu. Ea a recunoscut că făcea numai prostii când era copil. Anii au trecut, iar Oana Zăvoranu s-a schimbat extrem de mult față de perioada când era micuță.

oana zavoranu in copilarie
Așa arăta Oana Zăvoranu în copilărie

Citește și: Ce afaceri are Alex Ashraf, de fapt. Soțul Oanei Zăvoranu nu se poate plânge de bani nici după divorț

Toată lumea știe cum arată bruneta în prezent, iar fotografiile cu ea copil i-au lăsat cu gura căscată pe toți.

„Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită. Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă.

Îmi zicea mereu că trebuie să arăt ca o prinţesă şi eu arăt ca un porc. Bineînţeles că după scandal stăteam liniştită cam trei zile, până trecea din nou maşina de gunoi pe strada noastră. Nu ştiu de ce mă distra pe mine asta, dar mă distra copios.”, declara Oana Zăvoranu într-un interviu mai vechi.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ahsraf s-au împăcat? Ce se întâmplă între cei doi, după declarațiile de dragoste făcute de vedetă

Oana Zăvoranu divorțează a doua oară

În urmă cu mai bine de două săptămâni, soțul Oanei Zăvoranu, Alex Ashraf, a plecat de acasă și s-a mutat la amantă. Ulterior, bruneta a confirmat că nu mai formează un cuplu cu acesta, deși spunea inițial că nu există probleme în căsnicia ei.

„Aștept pretendenții care se uitau de pe margine și salivau….glumesc. Sunt plină de iubire și încredere în tot ce vine bun spre mine ! Va pup si vă iubesc mult”, a precizat Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *