Fiica Elei Crăciun dă tot din casă. Alessia recunoaște că-și cam necăjește fratele cel mic: „Sunt răutăcioasă un pic”. Pentru ce își strânge puștoaica bani la pușculiță VIDEO EXCLUSIV

Ar vrea ca mama ei să o lase mai mult timp pe laptop

Ela Crăciun și fiica ei, Alessia, în vârstă de 10 ani, au o relație foarte apropiată și periodic fac tot felul de activități împreună, doar ele două, fără ceilalți frați. Tot împreună le-am întâlnit și la un eveniment monden, unde Alessia ne-a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, despre cât de înțelegătoare este mama ei, atunci când vine vorba despre orele de joacă, dar ne-a oferit și câteva detalii despre relația cu frații ei.

”Când un părinte vrea să investească în educația copilului, nu mai contează banii”

La debutul noului an școlar, Ela și Alessia au mers la evenimentul anual organizat de ”Shakespeare School”, pentru a alege activități extracurriculare pentru micuță.

„Am ieșit ca fetele ca să vedem ce activități o să facem la toamnă. Atunci când îi introducem unui copil activitatea așa într-un mod funny o acceptă mult mai ușor. De-a lungul timpului, Alessia a fost la foarte multe activități. Știi ce îmi place foarte mult? Alessia este exact ca atunci când eram eu mică. Mie îmi plăcea foarte mult să testez foarte multe sporturi, să testezi cursuri. Nu îmi plăceau, le lăsam de-o parte. Nicio problemă. Așa este și Alessia. Ea încearcă și eu mă bucur că încearcă”, a declarat Ela Crăciun pentru EGO.ro.

Ea mai spune că părinții nu trebuie să se sperie atunci când aud de activitățile extrașcolare, deoarece nu este nevoie de fonduri exorbitante pentru ca copiii lor să învețe lucruri noi.

„Să știi că nu a fost costisitoare. Alegerile ei au fost ok. Chiar nu au fost costisitoare absolut deloc. Mi se pare că, atunci când un părinte vrea să investească în educația copilului, nu mai contează banii și nu mai contează foarte mult partea financiară. Eu mă bucur foarte mult că vrea să încerce lucruri noi”.

Ela Crăciun și fiica ei, Alessia
Ela Crăciun și fiica ei, Alessia

„Vreau să devin o actriță”

Alessia a încercat tot soiul de activități, însă, în momentul de față, pare să se fi oprit doar la antrenamentele de baschet și la orele de canto. Cu toate că, ea ne-a declarat că vrea să devină o actriță desăvârșită. „Eu vreau să fac baschet și canto. Nu vreau să fiu cântăreață, de fapt vreau să devin o actriță”, ne-a declarat Alessia, completată de mama ei, care mărturisește că ia parte la adevărate scenete atunci când se ia la harță cu Nicholas, fratele mai mic.

„Da, face acasă scenete de drame cu fratele mai mic. Asta fac ei”. Extrem de sinceră, micuța a recunoscut imediat că nu este mereu foarte drăguță cu fratele mai mic, însă știe cum să-și ceară scuze. „Așa este. Sunt răutăcioasă un pic cu fratele mai mic. Când eram puțin mai mică, cred că aveam 8 ani, m-am dus să-mi iau niște jucării de la un magazin și era și Nicolas pe acolo și mi-a cheltuit toți banii. Dar după, mama mi-a dat banii înapoi, doar că nu mi-a plătit punga”, completată imediat de Ela Crăciun, care i-a și motivat reacțiile. „Asta pentru că și fratele ei mai mare a fost răutăcios cu ea când ea era micuță. Să știi că îmi spunea tot timpul că dacă ea o să aibă un frate mai mic o să fie atât de bună și o să am grijă de el”.

„Avem o problemă cu timpul”

Deoarece este singura fată între cei doi frați, Alessia tinde să se îndrepte către zona lor de activitate, mai precis către jocurile video pe diferite platforme.

„Acum îmi strâng bani pentru un laptop. Vreau un laptop ca să mă joc pe el. Mă joc Minecraft și Fortnite. Mă joc cu colegii mei de la școală. Cu frații mei nu mă joc. Fratele mai mic se uită la GTA (n.r. joc video de aventură)”, ne-a mai declarat fiica Elei.

Dacă, pe timpul vacanței, aceste activități erau permise, acum, că a început școala, timpul petrecut în fața televizorului și a calculatorului este limitat.

„Nu se lasă cu țipete prin casă, însă avem o problemă cu timpul pentru că niciodată nu este suficient și niciodată nu este de ajuns”, a mai declarat Ela Crăciun pentru EGO.ro, spre disperarea fiicei sale, care ne-a mărturisit dezamăgită că nu are voie nici măcar o oră să se joace pe laptop. „Am voie 3 ore în weekend și 45 de minute în timpul săptămânii. Nici în vacanță nu am avut voie mai mult. I-am spus mamei să mă lase mai mult, dar nu vrea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *