Fiica lui Jennifer Lopez se înţelege de minune cu fosta soţie a lui Ben Affleck. Cum au fost surprinse cele două

Jennifer Garner, pentru prima dată în compania unuia dintre copiii lui Lopez
Fiica lui Jennifer Lopez se înţelege de minune cu fosta soţie a lui Ben Affleck. Cum au fost surprinse cele două

Jennifer Garner a fost văzută pentru prima dată în compania unuia dintre copiii lui Lopez, mai exact Emme, în vârstă de 14 ani. Acest lucru demonstrează că nu există resentimente între fosta soție a lui Ben Affleck și Jennifer Lopez, iar aceștia se înțeleg foarte bine toți trei.

Fiica lui JLo, alături de fosta soție a lui Ben Affleck

Cele două au fost văzute împreună în cadrul uni eveniment școlar. Emme Muniz și Jennifer Garner par să se înțeleagă foarte bine. Ulterior au ajuns și Jennifer Lopez alături de Ben Affleck la școală, însă până ca ei să ajungă, fiica lui JLo a petrecut timp cu fosta soție a lui Ben și copiii acestora, scrie hollywoodlife.com.


De asemenea, ușor-ușor și Jennifer Lopez s-a apropiat de copiii lui Ben Affleck. Aceștia plănuiesc să cumpere o casă mare, cu multe dormitoare, pentru ca toți cei cinci copii să se simtă în largul lor.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară

Ben Affleck și JLo s-au logodit recent, pentru a doua oară, anunțând pe data de 8 aprilie că vor ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă. Jennifer Lopez a postat atunci și o fotografie cu inelul de logodnă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu și în anii 2000, atunci când s-au logodit, dar nu au mai ajuns să spună DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Timp de 17 ani fiecare dintre ei și-a făcut o familie. Acum sunt din nou împreună și anunță că au planuri mari.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, contract prenupțial

Chiar dacă momentan nu se cunosc detaliile financiare ale acordului, alte detalii au fost aflate. Cei doi își doresc împiedice stingerea pasiunii și să evite apariția infidelității. De aceea, au reglementat perioada de timp petrecută în cuplu, fiind obligatoriu pentru amândoi să facă sex de cel puțin patru ori pe săptămână.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *