Jennifer Lopez, contract prenupţial cu Ben Affleck. Ce este obligat actorul să facă pentru ea de patru ori pe săptămână

Cuplul momentului, Jennifer Lopez și Ben Affleck au de semnat un contract prenupțial controversat.
Jennifer Lopez, contract prenupţial cu Ben Affleck. Ce este obligat actorul să facă pentru ea de patru ori pe săptămână

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt actualmente unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. După ce și-au reluat relația încheiată în urmă cu 20 de ani mai târziu și recent și-au anunțat logodna, aceștia sunt tot în centrul atenției.  Detaliul care surprinde acum pe toată lumea este semnarea unui contract prenupțial care aparent include o clauză dedicată. Ce este obligat actorul să facă pentru ea de patru ori pe săptămână

Deocamdată nu se cunosc detaliile financiare ale acordului care le protejează pe ambele vedete, posesoare ale unor averi considerabile. Cu toate acestea, potrivit ziarului ABC, viitorul cuplu vrea să împiedice stingerea pasiunii și infidelitatea. De aceea, au reglementat perioada de timp petrecută în cuplu, fiind obligatoriu pentru amândoi să facă sex de cel puțin patru ori pe săptămână. În prima lor încercare de a fi împreună, în 2004, Diva din Bronx și Ben Affleck se pare că ar fi semnat un acord similar. Cu toate acestea, cei doi n-au mai ajuns atunci în fața altarului împreună, ci cu parteneri diferiți. Ea a ajuns să se căsătorească cu Marc Anthony și el cu actrița Jennifer Garner.

Jennifer Lopez, contract prenupţial cu Ben Affleck

De data aceasta să sperăm că planurile vor fi cu noroc pentru ei. La începutul lunii aprilie, Jennifer și-a anunțat logodna cu Affleck. Astfel JLo a pus capăt zvonurilor despre cererea în căsătorie, după ce o fotografie în care acesta purta un inel spectaculos citrcula pe toate rețelele sociale. Vestea a fost dată chiar pe blogul ei.

În prezent, cuplul format din Jennifer Lopez și Ben Affleck pare mai fericit ca niciodată. Totodată, aceștia sunt gata să contrazică sintagma „a doua oară nu a fost niciodată o idee bună” după ce s-au logodit din nou.

Totuși în cei 20 de ani cât au fost despărțiți, atât JLo, cât și Affleck au fost căsătoriți. Ambii au și copii din relații anterioare, dar cu toate acestea s-au hotărât să-și mai acorde o șansă la dragoste. Cei doi actori și-au reluat relația în 2021 și anul acesta și-au anunțat deja dorința de a fi împreună pentru toată viața. Și, pentru că suntem la Hollywood, nimic nu trebuie să ne mai mire la știrile care le au ca protagoniști pe cei doi. Nici măcar contractul prenupțial pe care Affleck trebuie să-l semneze. Inevitabil, cererea de natură sexuală a atras atenția tuturor, în special a tabloidelor. În timp ce unii sunt de părere că această cerere este exagerată, pentru alții pare să fie un lucru normal într-o relație.

Află și detalii picante despre momentul în care Ben Affleck i-a propus să se căsătorească. Cum a fost cerută în căsătorie Jennifer Lopez.

sursa foto: instagram.com/jlo

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
6 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *