Jennifer Lopez, cerută de soţie în costumul Evei. Detalii picante despre momentul în care Ben Affleck i-a propus să se căsătorească

Inelul cu care Ben Affleck a cerut-o de soție pe Jennifer Lopez costă 3 milioane de dolari
Jennifer Lopez, cerută de soţie în costumul Evei. Detalii picante despre momentul în care Ben Affleck i-a propus să se căsătorească

Jennifer Lopez, cerută de soţie în costumul Evei. Cântăreața a povestit, recent, cu lux de amănunte, cum a surprins-o logodnicul ei Ben Affleck. Cei doi au mai fost împreună între 2002 și 2004, iar acum s-au împăcat, la aproape de 20 de ani de la despărțire.

Jennifer Lopez, cerută de soţie în costumul Evei. Cum a surprins-o logodnicul ei, Ben Affleck

Vestea că Ben Aflleck a cerut-o de soție pe frumoasa cântăreață Jennifer Lopez i-a bucurat nespus pe fanii cuplului. Actorul nu a vrut să respecte tiparele obișnuite și i-a propus artistei să îi fie soție fix când aceasta se aștepta mai puțin.

Deși putea să o ceară în cele mai romantice și exclusiviste locuri din lume, Ban Affleck a mizat pe spontaneitate și entuziasmul momentului, iar Jennifer a fost cu atât mai surprinsă. Gestul a avut loc în timp ce artista se afla în cada cu spumă, astfel că a nu avea cum să fie decât în costumul Evei. J.Lo a mărturisit că este una dintre cele mai originale cereri în căsătorie.

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat din întreaga lume (în baia cu spumă), iubitul meu frumos a îngenuncheat și m-a cerut în căsătorie”, a dezvăluit ea.

„Am fost complet surprinsă și m-am uitat în ochii lui, zâmbind și plângând în același timp, încercând să înțeleg faptul că, după 20 de ani, toate astea se întâmplă din nou. Am rămas cu adevărat fără cuvinte și el a spus: «Este un da?» Am spus DA, desigur, că este un DA”, a povestit Lopez pe rețelele de socializare.

Inelul de logodna de 3 milioane de dolari
Inelul de logodna de 3 milioane de dolari

Inelul cu diamant în valoare de 3 milioane de dolari

„Nu a fost ceva elegant, dar a fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… doar o sâmbătă seara liniștită, acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. O a doua șansă la dragostea adevărată”, a mai spus vedeta internațională, cu o avere de 400 de milioane de dolari.

J Lo le-a arătat fanilor și prețiosul inel cu diamant verde despre care presa internațională spune că ar fi costat 3 milioane de dolari. Artista a mărturisit că verdele i-a purtat noroc întotdeauna: „Verdele a fost întotdeauna culoarea mea norocoasă și acum, cu siguranță, va fi mereu”.

Jennifer Lopez este la cea de-a șasea logodnă. Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). Anul trecut a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în primăvara anului trecut.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
9.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *