Filmul românesc în care o să apară Horia Brenciu. Pavel Bartoș l-a dat de gol: “E nebunie” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta TV vrea în noul film produs de Pavel Bartoș

Mai în glumă, mai în serios, ori de câte ori are ocazia, Horia Brenciu spune tuturor că își dorește o carieră în actorie și că vrea să joace în cât mai multe filme produse în România. Uneori îi iese, însă până acum niciun regizor nu i-a oferit vreun rol principal. Profitând de timpul petrecut la filmările de la ”Vocea României”, Horia Brenciu ”l-a atacat” și pe Pavel Bartoș, care de curând a trecut și în tabăra producătorilor de film. Pavel Bartoș a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că se gândește serios să-i ofere șansa de a-și arăta talentul într-o continuare a filmului ”Ramon”.

Pavel Bartoș are planuri mari cu Horia Brenciu

După succesul răsunător pe care l-a avut cu filmul ”Ramon”, Pavel Bartoș este presat de public să facă o continuare a poveștii, însă lucrurile nu sunt așa de simple cum par de acasă. Totuși, prezentatorul show-ului ”Vocea României” se consideră dator publicului său și pregătește un nou lungmetraj.

Ce a dezvăluit despre ”Ramon 2”

Pe Pavel Bartoș l-am întâlnit la deschiderea unui nou restaurant din zona de Nord a Capitalei, însă venise mai mult ca amfitrion al petrecerii decât ca în calitate de producător de film care caută o locație de filmare.

”Ah, nu. Toate la timpul lor. Într-adevăr mai aproape este locația pentru ”Ramon 2” decât să mărit fetele, dar niciodată nu se știe. Deocamdată mă bucur că unuia dintre prietenii mei se întâmplă o astfel de sărbătoare și atunci normal că sunt alături de el. Văd și foarte mulți prieteni invitați, așadar numai oameni faini într-un loc fain. Sunt de admirat acești oameni care, contrar vicisitudinilor contemporane, mai fac astfel de lucruri. Îmi pare rău că s-a întâmplat acum, la început de toamnă, și nu putem profita de pisicină, dar la anul aici o să mă găsiți de dimineață până seara”, ne-a mărturisit vedeta Pro Tv, completând că, până în momentul de față, scenariul pentru ”Ramon 2” nu este scris:

”Nu știm când o să facem continuarea. Acum să vedem. Ne gândim. În primul rând că trebuie să ne vină ideea. Suntem, cum să zic eu, în lucru. Avem vreo patru-cinci idei, dar să vedem pe care o alegem”.

”Are regretul că nu a jucat în Ramon”

Dacă la primul film i-a fost greu din calitatea de producător, căci a trebuit să bată și la uși închise după propriile spuse, acum lucrurile s-au mai aranjat un pic, însă nu atât de mult încât sponsorii să dea buluc peste el.

”Acum este un pic mai ușor. E doar un pic mai ușor, dar asta nu înseamnă că imediat vin ei la ușa mea și îmi spun: ”Pavele, nu știm cum să venim cu sponsorizări”. Nu. Dar îmi va fi un pic mai ușor. Dar asta nu înseamnă că va fi ușor”, a povestit amuzat Pavel Bartoș pentru EGO.ro, completând însă că mai multă ”presiune” are din partea colegilor și prietenilor, printre care și Horia Brenciu, care îi transmite că vrea să joace în următorul lui film.

Horia Brenciu este unul dintre cei care mă întreabă. Este un actor descoperit, s-a descoperit în primul rând el pe el. Are regretul că nu a jucat în ”Ramon”, în primul, dar i-am zis că vine și clipa lui. Nu se știe când, dar vine. Ideea este că deocamdată las în seama regizorilor castingul. Asta este foarte important. Bineînțeles că poate, fiind prieten cu el, ne vom gândi special la el, dar să vedem. Toate la timpul lor. Adică nu forțăm. Nu gândim din perspectiva actorilor, ci să ne vină o idee bună, să scriem un scenariu bun, o poveste bună, pe care lumea să o iubească la fel de mult cum a iubit prima poveste din ”Ramon”.

”Am 11 spectacole la Teatrul Odeon”

Până apare un nou film, pe Pavel Bartoș publicul îl poate vedea live la spectacolele de la Teatrul Odeon, acolo unde are nici mai mult, nici mai
puțin de 11 piese.

”Să vină la Teatrul Odeon, unde am 11 spectacole. De la ”One Man aproape Show”, la ”Liniște! Sărut. Acțiune”, ”Soldatul Svejk”, ”Titanic Vals”, ”Nepotul obez”, ”Fugarii”. Doamne câte am și sigur o să omit ceva. Dar veniți la Teatrul Odeon și bucurați-vă de teatru, pentru că este frumos la teatru. E nebunie. Chiar acum am trei spectacole unul după altul: ”Nepotul obez”, ”Titanic Vals”, ”Soldatul Svejk”. Joc din plin, dar îmi place mult la teatru”, a mai declarat Pavel Bartoș pentru EGO.ro.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *