Finala „Te cunosc de undeva!” 2023. Cine sunt câștigătorii sezonului 19. Moment magistral pe scenă

"Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon"

A avut loc finala sezonului 19 „Te cunosc de undeva”. Patru echipe finaliste s-au luptat să câștige trofeul și să intre în posesia premiului cel mare. Cum au reacționat concurenții atunci când au văzut clasamentul și punctajul final.

Sezonul 19 „Te cunosc de undeva” a ajuns la final. Cine a câștigat

Finala sezonului 19 de la „Te cunosc de undeva” a fost plină de momente spectaculoase. Toate cele patru echipe finaliste, WRS și Emilian, Nicole Cherry și Juno, CRBL și Radu Țibulcă și ADDA și Radu Bucălae, au dat tot ce aveau mai bun pentru a impresiona juriul.

La final, s-au aflat câștigătorii! WRS și Emilian s-au ales cu victoria. Cei doi s-au transformat sâmbătă seară în Michael Jackson și au obținut punctaj maxim la fiecare jurizare.

„Vă mulțumim din suflet, suntem impresionați. Cred că prima oară când am pășit pe scena asta nu ne-am fi gândit vreodată că putem să câștigăm un sezon, d-apăi să reușim să îl câștigăm și pe al doilea. E ca și cum am primit un tort și este format și din voi, echipele pe care le-am cunoscut în sezonul acesta

Blatul acela serios format din Anca și Jean, un pic de sirop de femeie așa cum ne-au oferit Amna și Misha, urmate de un pic de sare, că așa se pune, CRBL și Radu, primul strat de cremă ADDA și Radu Bucălae, glazura fină formată din Cristina și Damian, ornamentele de pe tort Valentin și Codruța și nu în ultimul rând, cireșele de pe tort Nicole Cherry și Juno”, a declarat Emilian, potrivit spynews.ro.

Vezi și – Ce au pățit WRS și Emilian la “Te cunosc de undeva!”. Detalii din culisele show-ului: “I-a cedat vocea” VIDEO EXCLUSIV

Ce moment au avut Emilian și WRS pe scena de la „Te cunosc de undeva”

Echipa formată din Emilian și WRS a interpretat sâmbătă seară piesa lui Michael Jackson „They don’t care about us”. Înainte să afle că ei sunt câștigătorii, Emilian și WRS au dezvăluit că a fost o adevărată provocarea trasnformarea aceasta și amândoi au lucrat ore în plus pentru ca totul să iasă foarte bine.

„Sunt niște chestii pe care trebuie să le repeți mult ca să îți intre flow-ul… Emilian n-avea nimic. (…). Ne-am luat o sală de dans extra, ca să repetăm și a venit, după ce a stat două zile încontinuu pe YouTube la ‘How to dance like Michael Jackson (n.r.: Cum să dansezi ca Michael Jackson)’. Și a venit, își gândise fiecare pas, vă jur! Eu am rămas: ‘Trebuie să țin pasul cu ăsta acum’. Este extraordinar, felicitări, ești tare rău!”, i-a spus WRS lui Emilian.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *