Ce au pățit WRS și Emilian la “Te cunosc de undeva!”. Detalii din culisele show-ului: “I-a cedat vocea” VIDEO EXCLUSIV

WRS și Emilian au reușit să câștige, anul trecut, finala sezonului 18 “Te cunosc de undeva!”

WRS și Emilian câștigau, sezonul trecut, finala “Te cunosc de undeva!”. Cei doi au demonstrat că sunt extrem de talentați și pot să intre în pielea tuturor personajelor din show. Totuși, chiar înainte de a lua premiul cel mare, aceștia s-au confruntat cu anumite probleme. Ionuț Ursu ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre ce s-a întâmplat cu partenerul său de scenă, chiar înainte de finală.

WRS, detalii despre “Te cunosc de undeva!”

Nu este un secret faptul că WRS este cântăreț și dansator, show-urile sale fiind incendiare. Chiar dacă nu își amintește dacă a căzut vreodată pe scenă, artistul ne-a mărturisit că s-a confruntat cu diferite probleme înainte de concerte, însă a dat tot ce este mai bun pentru public:

“Nu cred, nu îmi amintesc. (n.r. nu a căzut de pe scenă la vreun eveniment) S-au întâmplat altele, că suntem oameni. Nu vreau să fiu foarte detaliat, dar se mai întâmplă să urci pe scenă cu o durere de stomac, cu ceva. Am multe povești de genul. Mi se pare foarte tare că am intrat de multe ori răcit, dar, efectiv, când mă urc acolo intru într-o transă, iar corpul prinde puteri supranaturale și uiți. Asta se întâmpla și când eram dansator, dar și acum, când am proiectul meu. Când te dai jos de pe scenă, te lovește de 3 ori mai tare, orice stare de rău ai. Uiți. (n.r. de durere) Corpul îți mai zice, între piese, să te duci să iei o găleată, dar trebuie să vii înapoi, oamenii sunt acolo pentru tine. Se întâmplă.”

Ce i s-a întâmplat când a participat la Eurovision

De asemenea, WRS și-a amintit și de o întâmplare de la Eurovision, pe care a tratat-o cu multă calmitate. O dansatoare și-a pierdut eșarfa în timpul momentului, obiectul fiind lăsat în locul unde urma să danseze Andrei Ursu, astfel că se putea produce un accident:

“Mi s-a întâmplat ceva anul trecut la Eurovision la semifinală. Aveam niște eșarfe. O eșarfă i-a căzut uneia dintre dansatoare fix în locul unde știam că o să dansez. M-am dus cântând, am luat-o ușor din locul de jos și am fost surprins că mi-am păstrat calmul. După, cumva mi-am făcut un compliment singur și am spus: “Uite ce înseamnă anii de experiență pe scenă și chimia cu ceilalți oameni!”. A fost foarte interesant și cutremurător. După, dacă stai să te gândești câte puteau să iasă rău…”

Citește și Prima întâlnire dintre Radu Țibulcă și Crina Mardare de la „Te cunosc de undeva!” a ieșit cu scântei. „Bunica mea crede că am disperat-o pe săraca femeie” VIDEO EXCLUSIV

 

Ce s-a întâmplat înainte de finala sezonului 18, câștigată de cei doi

WRS și Emilian au reușit să câștige finala sezonului 18 “Te cunosc de undeva!”. Totuși, chiar înainte de aceste momente, artistul ne-a mărturisit că partenerul său de scenă s-a confruntat cu probleme de sănătate. Emilian era extrem de răcit, astfel că vocea i-a cedat:

“Au fost multe întâmplări cu emoții. Înainte de finală, fix în dimineața respectivă, Emilian era foarte răcit, nu putea să vorbească. Aveam o piesă foarte grea. Țin minte că eram la repetiții și i-a cedat vocea. Stăteam și cântam, iar, dacă mă uitam la el, aveam două variante. Puteam să fiu fals și să îi spun: “Totul o să fie bine!”, deși nu aveam siguranța că totul o să fie bine sau să îl emoționez și mai tare, să zic: “Ce ai făcut acolo? Cum o scoatem la capăt?”. Am preferat să nu mă uit la el, să mă gândesc că sigur o să se descurce și o să își facă treaba. Țin minte că pe canapea, în față, era Jo. Mă uitam în ochii lui Jo, iar ea se uita la el și avea o față terifiată. Până la urmă, totul a ieșit bine.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *