Fiul Camillei Parker este celebru în Marea Britanie. Ce meserie inedită are Tom

Câți copii are Camilla Parker. Este cunoscută însă sub titlul de Ducesă de Cornwall, deoarece titlul de Prințesă de Wales este asociat cu prima soție a lui Charles, Diana
Fiul Camillei Parker este celebru în Marea Britanie. Ce meserie inedită are Tom

Câți copii are Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea și ce meserii au aceștia. Este a doua soție a Regelui Charles al III-lea Regatului Unit. Deține titlurile de Regină Consoartă, Ducesă de Cornwall, Ducesă de Rothesay și Contesă de Chester. Este cunoscută însă sub titlul de Ducesă de Cornwall, deoarece titlul de Prințesă de Wales este asociat cu prima soție a lui Charles, Diana. Puțini sunt cei care știu câți copii are Camilla și cu ce se ocupă.

Câți copii are Camilla Parker, soția Regelui Charles al III-lea

Camilla Parker Bowles, regina consoartă, este soția Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, fiul Reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie.

Camilla are doi copii din prima căsnicie, cu Andrew Parker Bowles. Este vorba despre Tom Parker și Laura Lopes Bowles.

Laura Rose Parker Bowles, pe numele ei de fată, este fiica cea mică a Camillei Parker Bowles și are vârsta de 44 de ani. Laura Lopes este curator de artă, mai exact manager sau supraveghetor.

Tom Parker Bowles este fiul cel mare al Camillei Parker Bowles. Are 47 de ani și este critic culinar. Fiul reginei consoarte este cunoscut pentru aparițiile sale ca judecător în numeroase seriale de televiziune culinare. De asemenea, este cunoscut pentru recenziile sale despre mesele la restaurante din Marea Britanie și din străinătate.

Andrew Parker Bowles are 82 de ani și este tatăl Laurei Rose Parker și al lui Tom Parker Bowles. Andrew este de meserie ofițer.

Timp de mulți ani Camilla a fost într-o relație cu Prințul de Wales,înainte și după fostele căsătorii.Relația a fost extrem de mediatizată în mass-media și a atras un control la nivel mondial.Relația lor s-a culminat într-o căsătorie civilă în 2005, care a fost urmărită de televiziunile din Regatul Unit.

Arhiepiscolul de Caterbury, Rowan Williams, i-a binecuvântat în capela Sf.George, Castelul Windsor.

Ducesa îl asistă pe Prințul de Wales cu îndatoririle sale.

Pe 10 septembrie și la două zile de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, Regele Charles al III-lea a fost proclamat public monarh al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Proclamația a fost citită de The Garter King of Arms, de la balconul din Friary Court din cadrul Palatului St James. A fost intonat imnul național și au fost trase 101 salve de tun – numărul pentru suveran.

Duminică, 11 septembrie, Charles a ajuns la Palatul Buckingham, de acolo de unde va conduce Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Împreună cu regina consoartă, Camilla, și-a salutat pentru prima dată supușii din Rolls Royce-ul oficial.

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie. Funerariile vor avea loc luni, 19 septembrie, la 10 zile de la deces. Zilele acestea, o țară întreagă este în doliu, plângând dispariția unuia dintre cei mai iubiți suverani din lume.

Este sfârșitul unei ere, unui capitol uriaș din istoria Marii Britanii. Al doilea cel mai longeviv monarh din istorie s-a stins din viață după mai bine de 70 de ani de domnie.

8.1 76 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.