Fiul lui Dani Oțil, imagine adorabilă. Cum arată Tiago la 1 an și 5 luni, i-a cucerit pe toți: “Ce dulce e!”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt doi prăinți mândri nevoie mare. Fiul lor, Tiago, crește văzând cu ochii și pe zi ce trece este tot mai adorabil. Părinții micuțului, persoane foarte active pe rețelele de socializare, nu ezită să împărtășească cu fanii aspecte ce țin de viața lor privată. Recent, Dani Oțil și soția sa au postat pe rețelele de socializare imagini cu fiul lor, care de curând a împlinit 1 an și 5 luni.

Fiul lui Dani Oțil, imagine adorabilă

Dani Oțil și-a dus ieri fiul pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă alături de bunul său prieten și coleg, Răzvan Simion. Tiago, îmbrăcat într-o salopetă de reiat albă și pulover în dungi, cu gropițele la vedere, afișând un zâmbet larg și cuceritor, i-a fermecat pe cei din platou.

Tatăl lui nu putea rata ocazia și, mândru nevoie mare de micuțul său, a postat două fotografii absolut adorabile alături de un mesaj scurt și cuoprinzător. „Au… Mamă…” a scris perezentatorul TV în dreptul uneia dintre poze.

Fanii de pe rețelele de socializare au reacționat imediat: „Ce dulceață mică!”, „O, Doamne!”, „Ce dulce e!” – sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

Fiul lui Dani Oțil, imagine adorabilă
Fiul lui Dani Oțil, imagine adorabilă

Săptămâna trecută, Tiago a împlinit vârsta de 1 an și 5 luni, prilej cu care mama micuțului a postat o serie de fotografii pe conturile sociale.

„1 ani și 5 luni. Îl iubesc de mor”, a scris Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Citește și: „Dani Oțil a dat lovitura în afaceri. Profitul uriaș pe care l-a făcut prezentatorul TV. Veniturile i-au crescut spectaculos

Ce spune Dani Oțil despre al doilea copil

Nu de puține ori, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost întrebați daca își doresc să își mărească familia. În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că în ultima perioadă se simte tot mai „obosit” pentru un al doilea copil, însă nu exclude de tot posibilitatea de a mai avea încă un fiu sau o fiică.

Totodată, vedeta a dezvăluit că serile în care participa la evenimente mondene au fost înlocuite cu momente în care se bucură în intimitate de fiul lui.

„Eu am promis că nu mai vin la evenimente nocturne, mai ales pe gratis. Prefer să îmi petrec serile cu bebe, că am câteva ore la dispoziție seara și ne jucăm. Deci, da, sunt pregătit (n.r. să devin tată), dar nu știu câte baterii mai am. (…) Cred că sunt tot mai obosit … dar, la un moment dat, cică primești rezultatele. Le aștept. Avem momentele noastre în care începem să ne conectăm ca de la tată la fiu”, mărturisea Dani Oțil, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *