Fiul lui Jojo, afectat de celebritatea părinților. Ce-i spun colegii la școală când vedeta postează ceva: „În viața mea nu m-am simțit atât de urmărită” EXCLUSIV

„Achim fuge, nu vrea să fie văzut că-l luăm noi de la școală"

În timp ce mulți copii care provin din familii cu cel puțin un părinte celebru se laudă la școală sau pe rețelele de socializare cu acest statut, fiul cel mare a lui Jojo se simte stânjenit de acest aspect, ba chiar și-ar dori din tot sufletul ca părinții lui să nu fie atât de cunoscuți și să apară atât de des pe micul ecran sau în spațiul virtual. Jojo a povestit în exclusivitatea pentru EGO.ro că îl înțelege perfect, însă nu mai poate schimba acest lucru, căci atât ea, cât și Paul Ipate sunt doi actori care își iubesc nespus de mult meseria.

Singurul lucru pe care au încercat cei doi să-l facă pentru copiii lor a fost să le protejeze identitatea, astfel încât cei mici să se bucure de o copilărie liniștită, fără ca partenerii de joacă să le pună întrebări despre familia lor. O perioadă le-a ieșit de minune, însă, de când Achim, a început școala, lucrurile s-au schimbat, iar asta pentru că în momentul de față, majoritatea copiilor, încă de la vârste foarte fragede, au acces la informație și sunt activi pe rețelele de socializare. Astfel că, inevitabil, colegii de școală a lui Achim au aflat cu ce se ocupă părinții lui.

„Pe ai mei (n.r. copii) puțin îi încurcă. Așa e mereu. De fapt ăsta este tristul adevăr. Că pe un copil crescut într-o familie cu părinți publici mai mult îi încurcă postura asta decât să-i avantajeze, pentru că ceilalți nu au părinți, dacă vrei „deosebiți”, într-un fel sau altul. Achim mai ales că el este un timid. El e foarte popular, dar este mai sensibil. Lui nu îi place partea asta de băgat în seamă pe zona asta. I-am explicat că nu se mai poate face nimic în această privință, asta este situația, că el trebuie să fie mândru că noi am făcut niște lucruri foarte faine. Dar există un tip de bullying în școli, mai ales de la băieți. Știi ce zic, pe zona asta când părinții sunt cunoscuți”, a povestit Jojo pentru EGO.ro.

Fiul lui Jojo este afectat de celebritatea părinților
Fiul lui Jojo este afectat de celebritatea părinților

„La serbare scandau numele lui Paul”

Ce-i drept, Achim are tot dreptul să fie supărat pe situație și la vârsta lui să nu înțeleagă tot ce se întâmplă în jurul lui.

„Achim fuge, nu vrea să fie văzut că-l luăm noi de la școală. De ce? Pentru că de câte ori ne văd ceilalți copii încep să ne strige numele. A pățit o chestie de genul ăsta la serbare, când i-au dat premiul. Au scandat numele lui Paul. Pe bune. Își lua copilul premiul lui. Pentru mine este cumva ciudat, dar am ajuns cumva la pace pentru că el este foarte fascinat, Zora încă nu realizează, de zona asta de internet și râdem mult pe partea asta pentru că noi nu îi expunem și râdem pentru că are colegi de clasă care ne urmăresc practic. Care văd materialele pe care noi le încărcăm și râd cu el și ne întrebăm dacă oare au trecut prin toate postările din ziua respectivă. Pentru că acești copii au un Whats App și ei imediat scriu pe grup că eu am pus nu știu ce. În viața mea nu m-am simțit atât de urmărită. A crescut miza, adică ajunge tot la fiul meu prin această rețea de colegi”, ne-a mai povestit actrița din serialul Clanul, care recunoaște în același timp că sunt situații în care și ea este un pic speriată de tot ceea ce se întâmplă în social media și mai ales de preocupările pe care le au copiii de vârsta fiului ei. „Are un coleg cel puțin, care vede toate postările. Tot. Urmărește tot, fiecare postare în parte, fiecare filmuleț. Și de acum câți ani. Un pic mă sperie pentru că ei au 11 ani, ce interes au pentru conturile noastre”, a mai povestit Jojo pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *