Fiul lui Șerban Pavlu a debutat în actorie, alături de tatăl său, în ”Clanul”: „Sper să nu epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate” EXCLUSIV

La doar 7 ani, Nicolae Pavlu e genial în serialul de la PRO TV

Pe cât de des îl vedem în filme, seriale sau pe scena teatrelor din București, pe atât de rar îl vedem în public sau vorbind despre familia lui. Lui Șerban Pavlu îi place să păstreze discreția atunci când vine vorba de soția și cei doi copii pe care îi au împreună, însă nu și atunci când se simte mândru de realizările lor. Celebrul actor a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că fiu lui, Nicolae, nu doar că îi calcă pe urme, dar urmează să joace în același serial cu el. Puștiul nu a fost ajutat să obțină acest rol, ci a dat casting, precum ceilalți actori.

Șerban Pavlu, despre fiul său: „A dat casting. Nu vreau să se înțeleagă altceva”

Prin prisma rolurilor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului, Șerban Pavlu poate fi catalogat drept un personaj dur, însă alături de copiii lui se transformă complet. Este un tată dedicat pentru Nicolae și Natalia și încearcă să-și împartă timpul astfel încât să nu-i neglijeze deloc.

Ca orice actor, cel puțin de talia lui, Pavlu și-ar dori ca micuții să-i calce pe urme, însă nu vrea să îi influențeze în niciun fel în deciziile pe care aceștia le iau. Cu toate acestea, se pare că, până în momentul de față, atât Natalia cât și Nicolae par să se îndrepte spre zona în care activează actorul. Astfel că, la cei 7 ani, Nicolae și-a făcut debutul în actorie.

Șerban Pavlu, alături de familia sa
Șerban Pavlu, alături de familia sa

Fac echipă pe platourile de filmare

Micuțul joacă în același serial cu tatăl lui, însă nu au filmat cadre împreună. În timp ce Șerban Pavlu interpretează un comisar de poliție, fiul lui îl întruchipează pe actorul principal al serialului Clanul, în perioada când acesta era copil.

„Nu m-a văzut îmbrăcat în uniformă de polițist. Doar în poze. Că i-am arătat câteva poze. Dar fiul meu comentează orice subiect până la epuizare, dar știrea este că personajul Tudor, personajul principal pozitiv are niște secvențe tânăr, copil, împreună cu fratele lui, cu mama lor. Acest Tudor copil este fiul meu. Așa că deja a filmat”, ne-a declarat Șerban Pavlu, subliniind faptul că nu a avut nici cea mai mică putere de decizie cu privire la acest rol și că micuțul a obținut castingul pe forțele proprii.

„A dat casting. Nu vreau să se înțeleagă altceva”.

„Natalia a mai jucat pe ici colo”

Dacă pentru Nicolae este prima interacțiune cu lumea artistică, Natalia, fiica cea mare a actorului, are deja experiență cu camerele de filmat. La cei 10 ani, a dovedit că este extrem de talentată, însă nu este decisă dacă pe viitor va urma acest drum.

„Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă, a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foart mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă”, a mai povestit Pavlu pentru EGO.ro. Fiica lui nu a făcut parte doar din videoclipul lui Tudor Chirilă, ci a avut un rol și în scurtmetrajul „Teodora”.

Video: Daniel Bălan

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.