Fiul Octaviei Geamănu și al lui Marian Ionescu este în culmea fericirii de când mama lui a renunțat la televiziune. ”Mi-a zis că îi și place noul meu job” VIDEO EXCLUSIV

Au plănuit deja următoarea vacanță în trei

După 18 ani de Antena 1, Octavia Geamănu a anunțat că a fost concediată și că își îndreaptă atenția către alte proiecte. Chiar dacă inițial vestea nu a fost una tocmai bună, între timp și-a dat seama că tot răul este spre bine, iar acum are mult mai mult timp pentru familia ei. Octavia Geamănu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că cel mai fericit a fost fiul ei, Andrei, care se bucură de mult mai mult de compania mamei sale.

Octavia Geamănu, despre fiul ei

În toți acești ani în care a fost prezentatoare TV, Octavia Geamănu își alegea cu grijă aparițiile la evenimentele mondene și în spațiul public, având grijă la imaginea ei. Din postura de „șomeră”, soția lui Marian Ionescu se simte mai liberă și acum onorează mai multe invitații. Astfel că zilele trecute am întâlnit-o la petrecerea anuală organizată de revista OK!, nu singură, ci în compania lui Marian Ionescu, de altfel o prezență extrem de rară la astfel de petreceri mondene.

Citește și: Cu ce se ocupă Octavia Geamănu, după ce a fost concediată de la Antena 1. Tocmai le-a dat vestea cea bună fanilor

”Chiar că îl vedeți mai des în parc. Îl văd des la capitolul paparazzi cu Andrei. Mă și gândeam că doar pe el îl prind paparazzii, pe mine nu mă prind deloc, parcă doar el iese cu Andrei în parc. În seara asta nu a trebuit să-l conving pentru că și eu și Andrei suntem în numărul actual al revistei OK! și atunci am zis că să vină să-l vadă pe Andrei în revistă pentru că noi nu am apucat să o luăm încă”, ne-a povestit Octavia Geamănu vizavi de prezența partenerului ei de viață, completând că i-a fost mai ușor să-l convingă pe fiul ei să se lase fotografiat.

”I-am zis că trebuie să facem o ședință foto. M-a întrebat dacă îl văd colegii. Când i-am zis că este posibil să-l vadă, atunci a zis că e ok. Nu știu de unde are treaba asta, dar cred că deja în sângele lui iese la iveală un pic din maică-sa”.

„Îl țin în priză vara asta”

Cu toate că în momentul de față are mult mai mult timp liber și ar putea să se organizeze astfel încât să petreacă toată ziua cu fiul ei, Octavia a ales ca Andrei să nu stea degeaba toată vara, ci să socializeze cu alți copii, nu doar cu părinții lui.

”Merge la un Summer Camp minunat, la o grădiniță în pădure unde are foarte multe activități. În momentul în care am văzut programul și ce activități are, deci dacă aș fi băut șampanie, aș fi ciocnit eu cu mine în oglindă la gândul că am să văd foarte multe filme. Dar iată că este deja de câteva zile și nu am apucat să văd niciun film. Vine epuizat așa cum ne-am și propus practic și ne mai rămân câteva ore pentru pian sau să ieșim un pic în parc să ne relaxăm. Dar da, îl țin în priză vara asta”, ne-a mai declarat fosta prezentatoare TV.

Citește și: De ce a fost concediată Octavia Geamănu de Antena 1. „S-a încheiat coșmarul ultimelor 9 luni din viața mea”. Motivul neașteptat invocat

Pe de altă parte, vrea cumva să-l facă pe micuț să nu mai fie atât de dependent de ei, însă atât ea, cât și soțul ei, nu doresc ca această trecere să fie una bruscă, ci mai mult treptată. Deși are 6 ani și jumătate, Andrei este încă dependent de părinții lui și nu concepe să doarmă nici măcar o seară fără ei.

”Au chiar weekend-ul ăsta prima seară de dormit în cort și mie mi se pare foarte fain, dar el mi-a zis de când a aflat că urmează acest weekend, că speră ca nu cumva să-mi treacă prin cap să-l las să doarmă singur în cort. Nu vrea să doarmă singur. Nici măcar la părinții mei la Târgu Jiu nu vrea să meargă sau să doarmă vreo seară undeva fără noi”, ne-a declarat Ocvtavia Geamănu, completând că a rămas fără cuvinte în momentul în care i-a explicat fiului ei ce înseamnă cu adevărat o tabără pentru copii, iar acesta i-a dat un răspuns ferm.

”La fel se panicase când a auzit că se organizează o tabără cu școala lui și unii dintre colegi pleacă. M-a întrebat ce înseamnă tabără. I-am explicat că pleacă câteva zile cu colegii și stă fără noi. Mi-a zis că exclus. Deci nu”.

Citește și: Octavia Geamănu și-a asumat rolul de polițist rău în relația cu fiul ei. „Soțul meu e acel tată minunat, încât mă pune în situația să fiu eu mama rea” VIDEO EXCLUSIV

În momentul de față Andrei este încă la vârsta la care mama este singura fată pe care o vrea în preajma lui, iar cei mai buni prieteni sunt părinții.

”Nu este nici pe departe băiatul mamei. Doamne. Așa pare? Dar e încă mic. Are 6 ani. Iubită încă nu are, că-mi spune. Dar îmi spune de colegii lui dacă au. În schimb el este foarte secretos la capitolul ăsta. Aflu de la mămicile fetelor, care mai mărturisesc acasă una alta, cam ce face fiul meu, dar el nu. Și oricum nu este îndrăgostit de niciuna, mi-a zis că el nu are timp de dragoste”, a mai povestit amuzată Octavia Geamănu pentru EGO.ro.

”Stăm 2 zile la Paris și 5 la Disneyland”

De când nu mai face televiziune, Octavia și-a propus să recupereze și ultimul minut pierdut din viața fiului ei, așa că toată vara familia Ionescu-Geamănu o va petrece prin vacanțe.

”O să și plecăm. Chiar mi-a zis la un moment dat că îi și place noul meu job, că mă vede cam mult pe acasă. Îi place noul meu job că ne permite să plecăm mult în vacanțe. Eu din primăvară îmi propusesem să călătoresc mult vara asta, să-i arăt multe locuri faine și să ne creăm împreună amintiri frumoase și până acum mi-a ieșit. Suntem la începutul verii și deja am fost în trei vacanțe. Mai plecăm săptămâna viitoare la Disneyland”, ne-a mai declarat Octavia Geamănu, care se roagă ca Andrei să fie înțelegător cu ea în parcul de distracții.

Citește și: Motivul pentru care Octavia Geamănu și soțul ei dorm în camere diferite. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască asta

”Stăm 2 zile la Paris și 5 în Disney. Am auzit că acest Disneyland este un coșmar pentru părinți, dar asta este, o dată în viață. Acesta este momentul. Dar mă bazez pe maturitatea lui Andrei și pe faptul că după două zile de stat la cozi se va plictisi și va zice ok”.

Pentru Octavia Geamănu și Marian Ionescu este extrem de important ca fiul lor să aibă tot felul de activități și să nu se simtă atras de gadget-uri sau alte dispozitive care să-i umbrească copilăria.

”Nu are telefonul lui. Are un telefon acasă, puțin expirat, pe care îl folosește pentru niște jocuri, din când în când, dar iar am norocul să nu fie atras de partea asta, de tehnologie, să-și petreacă foarte mult pe tabletă, pe YouTube, pe telefon. Sunt norocoasă de la un capăt la altul. Poate nu par, dar chiar sunt”, a mai completat soția lui Marian Ionescu pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *