Florian Rus, cântăreț și compozitor, despre drumul lui în industria muzicală: “Talentul nu are treabă cu succesul” EXCLUSIV

De ce nu a dorit să afle lumea că este fiul lui Mircea Rusu

Florian Rus este un compozitor care stă în spatele multor piese de succes, dar și un cântăreț îndrăgit. El a preferat să se facă cunoscut fără să spună că are în familie un artist, adică pe tatăl său, Mircea Rusu, care este muzician folk. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, artistul ne-a spus cum a arătat drumul său și le-a zis tuturor ce le recomandă să facă pentru a ajunge unde își doresc.

“Când am uitat de succes și mi-am amintit de muzică, a venit și succesul”

Piesa “Străzile din București” a avut un succes răsunător, fiind fredonată de numeroși oameni. Cu toate acestea, Florian Rus nu se aștepta ca melodia să aibă un impact așa de mare. Ba chiar, el ne-a mărturisit că nu știa că o să ajungă la succes, însă totul s-a întâmplat când s-a axat pe muzică:

“Nu mă așteptam să aibă atât de mult succes. Nouă ne plăcea foarte mult și aveam speranțe că o să placă, dar nu chiar așa mult. Aveam speranțe că o să placă unor oameni. Se pare că a plăcut mai multor oameni. Bineînțeles că am fost bucuroși și suntem recunoscători pentru treaba asta. Dar nu, nu mă așteptam chiar în halul acesta să fie de succes sau să fiu eu de succes. Nici la asta nu mă așteptam vreodată. Deci chiar îi mulțumesc Cerului. Nu mă așteptam, nu. Cred că așa vine succesul, când nu te aștepți și când nu prea îl mai cauți. Îl căutasem ceva timp, nu venea când îl căutam foarte avid și cred că succesul are un fel de a se prinde când îl cauți și uiți de muzică. Când am uitat de succes și mi-am amintit de muzică, a venit și succesul lângă mine și sper să mai vină în această viață, tot așa, când îmi aduc aminte de muzică.”

“Talentul nu are treabă cu succesul”

Mai mult, Florian Rus consideră că este nevoie de multă muncă pentru a ajunge la succes. Artistul le-a recomandat tuturor să se axeze pe muzică, fără a urmări celebritatea atunci când își doresc să se implice în acest domeniu:

„Talentul nu are treabă cu succesul. Este un element important, dar nu singurul element important pentru succes. Este vorba și de multă muncă, este vorba și de o conjunctură potrivită. Pur și simplu poți să dai în gol o grămadă de timp, iar, la un moment dat, să te saturi și să te focusezi pe muzică. Asta le recomand tuturor.”

“M-am visat foarte mult compozitor și s-a întâmplat să fiu și artist”

Florian Rus și-a dat seama că vrea să se implice în industria muzicală în timp ce își urmărea artiștii preferați, dar și pe tatăl său, Mircea Rusu. Totuși, el ne-a mărturisit că mult timp s-a visat compozitor, nu cântăreț:

“Au fost multe momente în care am simțit că, pur și simplu, asta este calea de urmat. În primul rând, urmărindu-mi artiștii preferați și da, având exemplul în familie. Nu pot să zic că a fost un moment în care m-am visat un artist foarte puternic. M-am visat foarte mult compozitor și s-a întâmplat să fiu și artist prin piesa aceasta cu “Străzile din București”. Mă bucur mult și îmi place să fiu și artist acum. Dar când eram mic probabil că mă visam mai mult artist decât de curând.”

Citește și: „Gojira, dezvăluiri despre viața personală. Ce a mărturisit celebrul DJ: “Sunt împreună cu o femeie cu care mă simt foarte bine”. EXCLUSIV

“Nu a știut nimeni cine sunt”

De asemenea, Florian Rus a preferat să se descurce singur și să își găsească drumul către succes fără a anunța că este fiul lui Mircea Rusu, cunoscutul muzician folk. El ne-a mărturisit că nu a simțit presiune pentru că a evitat să spună cine este:

“Nu, nu a știut nimeni cine sunt și nici nu am spus nimănui. Nici nu s-a prins foarte multă lume. În general, lumea nu prea știa cine sunt și așa am vrut să fie.”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *