Fosta iubită a iubitului meu a devenit prietena mea cea mai bună. Mi-a fost aproape mereu, nu vreau să renunț la relația cu ea

Înainte, m-aș fi amuzat dacă mi-ar fi spus cineva că o să ajung în ipostaza asta
Fosta iubită a iubitului meu a devenit prietena mea cea mai bună. Mi-a fost aproape mereu, nu vreau să renunț la relația cu ea

Dacă mi-ar fi spus cineva vreodată că o să ajung în situația asta, cu siguranță nu aș fi crezut și m-aș fi amuzat copios. Dar, surprinzător, chiar așa s-a întâmplat. Fosta iubită a iubitului meu a devenit prietena mea cea mai bună. Mi se pare un om deosebit, de încredere, pe care te poți baza. Dacă aș fi fost bărbat, sigur nu aș fi lăsat să-mi scape o asemenea persoană.

Au fost împreună un an

Angela și cu iubitul meu, fostul ei iubit, au fost împreună un an. Relația lor s-a desfășurat în ultimul an de liceu. Chiar dacă mai făceau glume pe seama căsătoriei, nu au ajuns să facă pasul ăsta. S-au despărțit dintr-o prostie, după ce au avut o ceartă mai puternică pe seama prietenilor și a faptului că nu reușeau să-și facă planuri împreună atunci când aveau timp liber. Petreceau mai mult separat… Eu cu Alex ne-am cunoscut în facultate, el fiind cu un an mai mare. În grupă cu mine, a fost însă Angela. Inițial, nu am știut nimic de povestea lor, ne-am împrietenit pur și simplu. Într-o zi, când i-am arătat poză cu iubitul meu, mi-a zis că îl știe. Atunci am aflat că este fostul ei iubit. Ideea e că noi ne împrietenisem foarte mult și nu avea sens să stricăm o relație atât de frumoasă.

Iubitul meu mai comentează din când în când pe seama prieteniei dintre noi

Eu și Alex vom împlini 4 ani de relație în curând. Din când în când mai comentează pe seama prieteniei dintre mine și Angela. Știu că pentru mulți poate părea ciudat având în vedere istoricul lor, dar fata nu mi-a greșit cu nimic. Dimpotrivă, mereu a fost un om de bază pentru mine și de mare ajutor. Mi se pare o persoană atât de onestă și săritoare. Nu văd de ce ar trebuie să nu mai vorbesc cu ea atâta timp cât nu se bagă în relația mea. În plus, mi-a demonstrat că îmi este de încredere și în timp a devenit o persoană apropiată mie.

Citește și Cum să eviți o ceartă cu iubitul. 6 lucruri esențiale care te vor ajuta să păstrezi armonia în relație

Mi-a fost alături de câte ori am avut nevoie

În sesiune, în facultate, m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Și de fiecare dată, când mă vedea supărată, mereu avea un sfat bun pentru mine. Recunosc, am simțit în vocea ei un regret pentru despărțirea cu Alex, dar nu am văzut-o ca pe o amenințare pentru relația mea cu el. Mi-a spus că a fost o experiență frumoasă, care însă s-a încheiat definitiv, iar pentru ea nu mai are importanță acest subiect. În plus, ea este cu cineva de ceva vreme. Multe persoane mă șicanează când aud că fosta iubită a iubitului meu a devenit prietena mea cea mai bună, dar sincer mie îmi face bine această prietenie, iar lucrurile dintre ele sunt de mult timp încheiate.

Citește și Cum îți dai seama că trăiești cu un bărbat narcisist. 5 lucruri toxice pe care le face în relație, avertismentul specialiștilor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *