Fostul soț al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, a murit. Mesajul sfâșietor postat de Catinca Roman

Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți timp de 12 ani
Fostul soț al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, a murit. Mesajul sfâșietor postat de Catinca Roman

Fostul soț al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, a murit. Tatăl Catincăi Roman s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, iar anunțul trist a fost făcut chiar de vedetă, pe pagina ei de Facebook.

Fostul soț al Mioarei Roman, Iosif Zilahy, a murit: „L-am pierdut pe tata azi noapte”

Iosif Zilahy a fost sportiv și antrenor de scrimă. Mioara Roman și el au fost căsătoriți timp de 12 ani și s-au despărțit atunci când Catinca avea 7 luni.

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Roman, pe Facebook.

Tatăl Catincăi Roman a murit
Tatăl Catincăi Roman a murit

Iosif Zilahy s-a stins din viață. Avea 90 de ani

Iosif Zilahy avea 90 de ani. Fostul sportiv era văduv de 5 ani, iar Catinca Roman i-a fost alături în ultimii ani, ai bătrâneții. Chiar dacă Mioara și Iosif s-au despărțit când ea era bebeluș, Catinca s-a bucurat mereu de prezența tatălui în viața ei.

Mioara Roman a povestit în cadrul unui interviu de ce s-a căsătorit de la vârsta de 19 ani cu Iosif Zilahy.

„Nu am intrat din prima la facultate, așa că un an am stat acasă. Pe atunci, sportul era hobby-ul tineretului, era un mod de a trăi și avea un rol educativ, iar eu m-am decis să învăț scrimă. Într-un astfel de loc l-am cunoscut pe viitorul meu soț, Iosif Zilahy, care era un om extrem de distins, foarte manierat și civilizat. La vremea aceea, primul iubit devenea și soț, așa că m-am măritat. Plus că veniseră părinții mei acasă, iar eu, obișnuită fiind să trăiesc singură de la 12 ani, nu am reușit să mă reacomodez cu prezența lor”, a spus Mioara Roman potrivit libertateapentrufemei.ro.

Oana Roman, mesaj după moartea lui Iosif Zilahy

Oana Roman a publicat și ea un mesaj pe pagina sa de Instagram. Sora Catincăi Roman îi este alături acesteia, după ce și-a pierdut tatăl. Toți cei din familia lor erau atașați de el.

“Eoci, așa îi spuneam noi, a plecat azi noapte dintre noi. A fost bun și blând. A fost un mare sportive și antrenor emerit. A fost tatăl Catincăi, bunicul Calinei și un pic bunic și pentru mine. I-am admirat mereu eleganța și frumusețea, rafinamentul de lord, vorba blândă și statura perfecta. Drum bun în lumina! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Oana Roman.

8.4 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.