Fostul soț al Oanei Roman, de urgență la spital. Prin ce trece acum Marius Elisei. A suferit o accidentare gravă

Cu ce problemă se confruntă Marius Elisei

Clipe dificile pentru fostul soț al Oanei Roman. Marius Elisei a postat, de curând, o imagine pe rețelele sociale în care apare cu mâna în ghips. Se pare că acesta și-ar fi fracturat degetele și ar fi ajuns de urgență la spital. Cum s-ar fi petrecut totul? Iată primele declarații ale bărbatului!

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit fostul partener de viață al Oanei Roman

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital. Fostul soț al Oanei Roman a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit o accidentare pe terenul de fotbal.

Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Spynews, că a mers să practice acest sport împreună cu câțiva prieteni, dar, din păcate însă, distracția nu s-a încheiat tocmai bine pentru el.

La un moment dat, Marius Elisei a încercat să deposedeze pe cineva de minge, dar a călcat pe balon, a alunecat și a căzut pe spate, iar în loc să se sprijine pe podul palmei, acesta s-a sprijinit în degete și le-a fracturat.

Pe moment, fostul soț al Oanei Roman nu a simțit durerea, dar a doua zi, aceasta a apărut și Marius Elisei s-a deplasat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și “Este ceva sfâșietor”. Oana Roman a dat vestea despre mama ei. Prin ce trece acum Mioara Roman!

Marius Elisei
Marius Elisei

Ce i-au spus medicii

Ajuns la spital, Marius Elisei a aflat că a suferit o fractură de gradul trei, iar timp de patru săptămâni va trebui să stea cu brațul în ghips. Ulterior, el va trebui să meargă la control pentru a preveni riscul de a trece printr-o operație.

”Mi-am rupt aproape trei degete, aseară l-a fotbal s-a întâmplat. E fractură de gradul trei. Mi-au pus cele trei degete în ghips, cele care au fost afectate, va trebui să stau cu ele în ghips patru săptămâni și după să vedem dacă mă operez sau dacă mi-am revenit”, a spus fostul partener de viață al Oanei Roman, pentru sursa citată.

Citește și Anunțul făcut de Oana Roman, la 7 luni de la despărțirea de Marius Elisei. Ce se întâmplă acum cu relația lor, asta i-a surprins pe toți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *