Frica uriașă pe care a trăit-o Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta. Gestul făcut de prințul Harry ca să o calmeze

Cum a reacționat prințul Harry pentru a-și ajuta soția
Frica uriașă pe care a trăit-o Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta. Gestul făcut de prințul Harry ca să o calmeze

Întoarcerea la Londra nu a fost ușoară pentru Meghan Markle și prințul Harry și cu atât mai puțin în circumstanțele în care s-au întors. Surse apropiate cuplului regal au dezvăluit că ducesa de Sussex a fost îngrozită, nervoasă și nu s-a simțit confortabil în timpul întâlnirii cu familia regală pentru funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Care a fost frica lui Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta?

Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Funeraliile de stat ale Elisabetei a II-a au avut loc pe 19 septembrie, iar în cadrul acestui eveniment am văzut întreaga familie regală luându-și rămas bun de la suverana care a domnit mai bine de 70 de ani. În ciuda faptului că nu mai îndeplinesc funcții în cadrul regalității britanice, regele Charles al III-lea le-a permis lui Meghan și Harry să fie prezenți la acest moment solemn. Astfel, ducele și ducesa de Sussex au trebuit să sfideze toate privirile și tratamentul diferit pe care l-au primit în ziua respectivă.

Frica uriașă pe care a trăit-o Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta

Potrivit experților în limbajul trupului, Meghan părea îngrozită că se află acolo, foarte nervoasă și avea pumnii strânși în mâini. La un moment dat, în timpul despărțirii de regină, ducesa de Sussex a fost văzută plângând, acțiune care a generat și mai multe controverse. Nu se știe dacă a făcut-o cu adevărat pentru că era afectată de moartea monarhului sau pentru că a vrut să atragă atenția spectatorilor.

Când Harry și-a dat seama prin ce trecea soția sa, a trebuit să pună la punct un plan pentru a calma temerile lui Meghan și pentru ca totul să decurgă cât mai bine.

Cum a reacționat prințul Harry pentru a-și ajuta soția

Prințul Harry s-a străduit să o facă pe Meghan Markle să se simtă „confortabil” la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Din cauza relației tensionate cu familia regală, Ducesa de Sussex s-a temut să locuiască cu ei, așa că tot timpul i-a fost frică, până când soțul ei a intervenit.

„Mi-am dat seama cât de mult a susținut-o Harry pe Meghan (…) când s-au despărțit după ceremonie, el i-a dat o strângere de mână fermă. Am simțit că a vrut să se asigure că se simte confortabil”, a declarat un invitat la înmormântare, scrie panoramaweb.com.

Ea a adăugat: „Am văzut cum Harry o liniștea pe Meghan în momentele în care mergeau împreună și mergeau în direcții diferite”. În acest fel, cu reasigurarea și sprijinul lui Harry, Meghan Markle a căpătat încredere și a putut să ia parte la funeraliile de stat ale reginei.

7.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.