Gabriela Cristea a “dispărut” de la TV. Ce s-a întâmplat cu vedeta, trebuia să prezinte emisiunea Mireasa

Anunțul făcut de colega ei, Simona Gherghe

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2024

Luni, 22 ianuarie, a debutat la Antena 1 un nou sezon al emisiunii Mireasa. Tot luni a început și pe Antena Stars Mireasa – Capriciile iubirii. Cea de-a doua emisiune trebuia să fie prezentată de Gabriela Cristea, la fel ca până acum, doar că vedeta nu a apărut la premieră. I-a ținut locul Simona Gherghe, care a lămurit ce se întâmplă cu colega ei.

Gabriela Cristea, absentă de la debutul noului sezon al emisiunii

Casa Mireasa și-a întâmpinat luni noii concurenți. Simona Gherghe a fost, ca de obicei, gazda emisiunii, i-a primit pe cei care s-au înscris pentru a-și găsi jumătatea, le-a prezentat casa și le-a explicat regulile show-ului matrimonial. În aceeași zi a început și pe Antena Stars un nou sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii, unde se dezbat situații din emisiunea principală.

Citește și: Moment stânjenitor pentru Gabriela Cristea. Gafa făcută de fiica ei i-a dat palpitații, cum a salvat situația Tavi Clonda

Show-ul de pe Antena Stars a fost prezentat în sezoanele trecute de Gabriela Cristea, însă bruneta a lipsit de pe sticlă la debutul noului sezon. I-a ținut locul Simona Gherghe, care a explicat ce se întâmplă cu colega ei. Aceasta a spus că soția lui Tavi Clonda se confruntă cu unele probleme de sănătate și că nu a putut ajunge la emisiune. Gabriela Cristea are, așadar, motive întemeiate să lipsească, însă va reveni pe micile ecrane când se va reface.

”Sunt Simona Gherghe, sunt gazda voastră în această seară și este o excepție că sunt aici. Îi dorim multă sănătate Gabrielei și sperăm să se întoarcă la cârma emisiunii Capriciile iubirii cât de curând”, a spus Simona Gherghe, la Antena Stars.

Gabriela Cristea, jignita grosolan de fani. Detaliul care i-a deranjat teribil Duduie draga, ti-e atat de rusine
Prezentatoarea nu a putut veni la debutul emisiunii Capriciile iubirii

Mesajul Gabrielei Cristea, înainte de debutul emisiunii

Cu puțin timp înainte ca noii concurenți să pășească în casa Mireasa, Gabriela Cristea le-a transmis fanilor ei că abia așteaptă să revină în platoul de filmare. Vedeta și familia ei și-au început anul cu o vacanță exotică, în Maldive, unde prezentatoarea TV și-a încărcat bateriile. Chiar dacă aștepta cu nerăbdare să se întoarcă la emisiune, se pare că planurile i-au fost date peste cap, după ce s-a îmbolnăvit chiar înainte de debutul noului sezon.

Citește și: Gabriela Cristea, pusă la zid pentru felul în care arată acum. Detaliul care i-a enervat maxim pe fani: “Nu e ce trebuie”

”Sunt bucuroasă că începând de astăzi revenim în casa Mireasa cu un nou sezon Mireasa – Capriciile iubirii. După ce mi-am încărcat bateriile alături de familie, în vacanţă, le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de la 19:00, în direct, pe Antena Stars. Aşa cum ne-am obişnuit, vom trata pe larg toate subiectele de peste zi din Casa Mireasa şi vom dezbate alături de concurenţi şi de familiile şi prietenii lor cele mai importante momente.

Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa – Capriciile iubirii!”, anunța Gabriela Cristea înainte de debutul sezonului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *