Gabriela Cristea, pe perfuzii la spital. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Gabriela Cristea se află sub supravegherea medicilor. Vedeta a transmis un mesaj îngrijorător de pe patul de spital
Gabriela Cristea, pe perfuzii la spital. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV

Problemele se țin lanț de Gabriela Cristea. Soția lui Tavi Clonda a ajuns marți pe perfuzii la spital. Prezentatoarea TV și-a îngrijorat fanii după ce a postat un selfie pe rețelele de socializare de pe patul unei unități medicale, alături de un mesaj cu impact emoțional. Nu este singura problemă cu care familia vedetei s-a confruntat în ultima perioadă. Fiica cea mică a cuplului a ajuns de Paște la spital cu temperatură și stări de rău.

Gabriela Cristea, pe perfuzii la spital. Ce hotărâre a luat ca urmare a noilor probleme de sănătate

Gabriela Cristea se bucură de simpatia unui număr mare de oameni. Cei mai mulți dintre ei o urmăresc inclusiv pe rețelele de socializare, acolo unde vedeta își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața ei privată. Recent, bruneta le-a dat o veste șocantă urmăritorilor ei. Prezentatoarea TV i-a anunțat pe aceștia că se află la spital.

Marți, 3 mai, vedeta a postat o imagine cu ea, la secțiunea Story, de pe patul unei clinici private, în timp ce în mâna ei se poate observa o branulă. Alături de fotografie, Gabriela Cristea a scris și un scurt mesaj în care a transmis că atunci când pui alte lucruri mai presus de tine, corpul ajunge să cedeze.

„Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. Am citit sloganul celor de la …, în timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură și mi-am propus să îl urmez: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea la InstaStory.

Gabriela Cristea, pe perfuzii la spital
Gabriela Cristea, pe perfuzii la spital

De Paști, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu mezina la spital

De Paști, vedeta a ajuns din nou la spital, după ce fiica cea mică a ei și a lui Tavi Clonda, Iris, s-a simțit rău. Micuța făcuse și temperatură, iar îngrijorările părinților erau cu atât mai mari. În cele din urmă, s-a dovedit că mezina familiei suferise o indigestie puternică.

”Noi suntem niște părinți extrem de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

În ultima perioadă, Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme destul de grave de sănătate. Ea a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor din cauza unei afecțiuni la nervul sciatic care îi provoacă dureri groaznice în zona lombară.

„Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea.

Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea în urmă cu câteva luni după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
3.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Ermurache Aurora Sarrya Georgeta

    MULTUMESC! PINA ACUM ESTE UNICUL TAU ARTICOL APROAPE PERFECT!AURora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *