Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri surpriză despre nunta cu Dani Oțil. Singurul regret pe care îl are: “Sper să nu se întâmple asta!” VIDEO EXCLUSIV

Singura tradiție pe care a respectat-o

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz-ul românesc. De curând, cei doi s-au cununat religios, iar nunta a fost una de pomină. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, superba vedetă ne-a vorbit despre marele eveniment, explicând ce tradiție a respectat și ce i-a plăcut cel mai mult.

Gabriela Prisăcariu, despre nunta cu Dani Oțil și luna de miere

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat, după nuntă, în luna de miere, însă nu au fost ocoliți de probleme. Ajunși în Grecia, cei doi și-au dat seama că bagajele le-au fost pierdute, însă totul s-a terminat cu bine:

“Au ajuns bagajele, da! Au ajuns! Sper să nu se întâmple asta! (n.r. – să nu își mai găsească bagajele). Oricum, am întotdeauna în bagajul de mână lucrurile importante. Sunt pregătită întotdeauna! În bagajul de mână pun gențile, lucrurile valoroase pe care nu aș vrea să le pierd. Deocamdată nu, ne întoarcem la muncă, gata cu vacanța! Este suficient! Nu a fost scurt, am fost plecați și cu bebe la mare. A fost suficient! Este timpul să muncim ca să avem bani de vacanțe”.

Ce tradiție au respectat la nuntă

Vedeta, care are o carieră strălucită în modelling, a fost prezentă la un eveniment care sărbătorea un brand de bagaje premium, unde a și defilat. Aceasta ne-a vorbit despre nunta cu Dani Oțil, explicând că totul a fost perfect. Cei doi nu și-au dorit să respecte vreo tradiție, însă vedeta a aruncat buchetul de mireasă și a fost, până la urmă, furată de invitați:

“Toată nunta! Mi se pare că am clipit și s-a terminat, mi-aș fi dorit să mă distrez mai mult, să dansez mai mult, să mănânc, căci nu am apucat. În special, mi-a plăcut faptul că l-am avut pe Tiago alături de mine. Nu am vrut să respectăm nicio tradiție. Am fost furată, luată pe sus, deși am zis că nu pot să lipsesc de la nunta mea, chiar nu îmi doresc. Am fost luată pe sus și am aruncat buchetul, asta a fost
singura tradiție”.

De ce nu au vrut, inițial, să organizeze o nuntă

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au organizat o nuntă de basm, unde s-a pus accentul pe distracție. Frumoasa vedetă a explicat că, initial, nu și-a dorit să organizeze un astfel de eveniment. Cei doi nu sunt fanii nunților. Mai mult, ea ne-a explicat că, deși nu s-a cerut dar, invitații au ales să îl ofere:

“Am făcut o nuntă după sufletul nostru și nu ne-a interesat ce o să zică oamenii sau faptul că trebuie să respectăm o anumită tradiție, nu! Nici nu am vrut să facem nuntă, totul a fost foarte rapid. Am zis că dacă facem lucrul acesta, îl facem așa cum vrem noi și cum ne dorim să facem nuntă! Nouă nu ne plac nunțile, este foarte simplu! Atunci, dacă nouă nu ne plac, de ce am face un eveniment la care nu vrem să mergem? Da, oamenii au lăsat un dar, deși nu s-a cerut lucrul acesta.”

 

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, cu fusta PREA scurtă în America! Ce s-a văzut când s-a aşezat pe...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Am făcut calculul! Câți bani poți câștiga lunar, în România, dacă îți deschizi o spălătorie...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția...
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Horoscop Dragoste 11 Mai 2024: Cum să Îți Găsești Partenerul Ideal
Horoscop bani 11 Mai 2024. Berbecii ar putea experimenta o creștere neașteptată a veniturilor
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul...
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de...
Fiicele Danei Roba, martore atunci când Daniel Balaciu a atacat-o: ”Celine a început să plângă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *