Gabriela Prisăcariu Oțil, despre experiența pe care a avut-o cu agențiile de modelling: „Îmi pare rău pentru lucrul acesta!”. Prin ce a trecut VIDEO EXCLUSIV

Gabriela Prisăcariu Oțil a vorbit despre provocările prin care a trecut

Gabriela Prisăcariu Oțil și-a construit o frumoasă carieră în industria modelling-ului. Aceasta a reușit să câștige emisiunea „Supermodels by Cătălin Botezatu”, iar, în prezent, frumoasa blondină se bucură de faptul că încă activează în domeniul ales, fiind o adevărată profesionistă. Totuși, ea s-a întâlnit și cu diverse provocări! Într-un interviu exclusiv Ego.ro, partenera prezentatorului de la Antena 1 a povestit că a avut câteva experiențe nefaste cu agențiile de modele.

Gabriela Prisăcariu Oțil, despre modelling

Gabriela Prisăcariu Oțil a defilat și în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune moderată chiar de soțul ei, Dani Oțil, alături de Răzvan Simion. Astfel, glumele prezentatorului au făcut deliciul publicului, astfel că frumoasa vedetă a vorbit despre momentele respective:

„Este o glumă! El glumește, știe că asta este pasiunea mea, în primul rând, iar, pe urmă, job-ul meu. Îmi place foarte mult, am muncit extrem de mult ca să ajung aici și nu aș putea să renunț acum, după toată această muncă, să stau acasă, în niciun caz!”

„Nu mi-aș deschide o agenție!”

Totuși, Gabriela Prisăcariu Oțil nu se vede continuând cu modelling-ul după o anumită vârstă. Vedeta a punctat că nu s-a gândit dacă își dorește să își deschidă o afacere în acest domeniu, însă în niciun caz nu o să se implice într-o agenție de modele:

„Am depășit de mult limita de vârstă, deci încă sunt bine! Nu mi-a fost frică, am zis că o să o fac până când o să fiu acceptată și chemată! Când nu o să mai fiu, nu o să mai fiu!

Dar, în orice caz, nu mă văd făcând asta la bătrânețe! Cred că are o limită. În niciun caz agenție de modelling! (n.r. nu vrea să își deschidă o astfel de afacere atunci când o să se retragă din modelling) Am o experiență cu aceste agenții. Sunt copii care mă întreabă la ce agenții să meargă.

Nu pot să recomand și îmi pare rău pentru lucrul acesta! În niciun caz nu mi-aș deschide o agenție. Nu m-am gândit încă la lucrul acesta, mai am până atunci! (n.r. dacă să își deschidă o afacere în acest domeniu)”

Citește și Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri surpriză despre nunta cu Dani Oțil. Singurul regret pe care îl are: “Sper să nu se întâmple asta!” VIDEO EXCLUSIV!

Prin ce întâmplare a trecut cu un agent

De asemenea, superbul model a dezvăluit că o anumită situație i-a rămas în memorie. În momentul în care propriul agent i-a spus că nu o să reușească să ajungă unde își dorește, Gabriela Prisăcariu Oțil a făcut tot ce se putea pentru a demonstra contrariul:

„Da, bineînțeles! Este o vorbă celebră, care mi-a rămas în cap, atunci când agentul meu mi-a zis, când voiam să merg la o altă agenție din Milano, la una mai bună, nu la cea propusă de el: „Gabriela, și eu mi-aș dori un Ferrari, dar nu se poate!”.

O lună mai târziu eram la respectiva agenție în Milano, am fost aleasă chiar de patronul agenției! I-am zis: „Ar fi cazul să îți iei un Ferrari, căci se poate!””

De asemenea, Gabriela Prisăcariu a punctat că mereu când defilează are emoții, însă cel mai mult atunci când o privește soțul ei, Dani Oțil: „Am emoții tot timpul! Mai ales când este Dani în preajmă am emoții!”

Citește și Cum arată cea de-a doua rochie purtată de Gabriela Prisăcariu, la nunta cu Dani Oțil. S-a dovedit a fi o alegere inspirată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *