Gafa făcută de Loredana Groza. Detaliul pe care l-a negat până acum a dat-o de gol, nimeni nu se aștepta

Loredana Groza arată foarte bine la 53 de ani. Vedeta este una dintre cele mai apreciate artiste din România, care își uimește necontenit fanii, lăsând câteodată la vedere mai mult decât trebuie. Totuși, un mic detaliu a dat-o de gol pe cântăreață că a apelat la operațiile estetice.

Cum s-a fotografiat Loredana Groza

Loredana Groza nu are nevoie de prea multă prezentare, fiind, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete autohtone. Mai mult decât atât, blondina este într-o formă de zile mari la 53 de ani, iar în pozele pe care le postează în mediul online pare că nu îmbătrânește deloc!

Vedeta publică mereu fotografii și videoclipuri pe rețelele sociale, pentru a-și ține fanii la curent cu detalii despre viața ei, și nu ține cont că unii oameni o critică. Deoarece este o persoană activă pe internet, se întâmplă ca postările sale să declanșeze controverse, mai ales că lasă la vedere mai mult decât ar trebui pentru o femeie de 53 de ani.

Dovada că a apelat la operațiile estetice

Deși neagă zvonurile lansate la adresa frumuseții ei cum că ar fi apelat la operațiile estetice, un mic detaliu a dat-o de gol. Concret, într-un videoclip urcat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory, Loredana Groza are o față impecabilă, fără pic de riduri, însă pieptul cântăreței arată total diferit.

Recent, vedeta a cântat la ediția aniversară a Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60. Pe scenă, cântăreața l-a avut ca invitat pe compozitorul Horia Moculescu, ajuns la vârsta de 86 de ani, căruia i-a mulțumit pentru întreaga sa activitate în muzică printr-un gest neașteptat: s-a pus în genunchi în fața lui.

„Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu”, a spus Loredana Groza, apoi s-a pus în genunchi, în fața compozitorului de 86 de ani. Ulterior, cei doi au cântat piesa „Și dacă”, iar la final s-au îmbrățișat.

Citește și Alimentele pe care Loredana Groza le-a scos definitiv din meniu. Secretul prin care se menține într-o formă de zile mari la 53 de ani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *