Gestul disperat făcut de amanta lui Putin ca să îşi salveze averea. Ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin încearcă să își protejeze averea după sancțiunile impuse Rusiei de țările occidentale.
Gestul disperat făcut de amanta lui Putin ca să îşi salveze averea. Ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline

Gestul disperat făcut de amanta lui Putin ca să îşi salveze averea. Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, are și ea de suferit de pe urma sancțiunilor impuse Federației Ruse de către țările occidentale ca urmare a declanșării războiului din Ucraina. Află ce a decis cea supranumită „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”.

Gestul disperat făcut de amanta lui Putin ca să îşi salveze averea

Alina Kabaeva este fostă gimnastă, medaliată cu aurul olimpic și multiplă campioană europeană și mondială. Potrivit presei internaționale, sportiva ar fi amanta lui Vladimir Putin cu care ar avea patru copii.

Kabaeva conduce mai multe afaceri profitabile, printre care și gigantul media National Media Group, cu sediul în Kenya. Recent, numele și imaginea ei au fost șterse de pe site-ul instituției, semn că fosta gimnastă este dispusă să facă orice pentru a-și proteja imensa avere de teamă să nu fie afectată de sancțiunile impuse Rusiei.

Deși nu a avut niciodată experiență în acest domeniu, Kabaeva a intrat în companie încă din 2014. Acum ea este cea care controlează imperiul media, iar în schimbul muncii prestate ar obține un salariu de 8 milioane de lire sterline, potrivit Daily Mail.

Se dorește expulzarea amantei lui Putin din Elveția

La jumătatea lunii martie, mai mulți activiști au formulat o petiție pe care au trimis-o autorităților elvețienea. Aceștia au cerut ca Alina Kabaeva să fie expulzată din țara cantoanelor. Totul ca urmare a invaziei din Ucraina.

„În ciuda războiului actual, Elveția continuă să găzduiască un complice al regimului lui Putin. Este timpul ca Elveția să ia măsuri și să o reunească pe Alina „Eva Braun” Kabaeva cu al ei „Fuhrer.”, se arată în petiția de pe change.org, potrivit dcnews.

„Publicul tocmai a aflat că figura politică și media rusă și fosta sportivă, Alina Kabaeva, se ascunde din calea sancțiunilor impuse Federației Ruse, în Elveția. Ea este soția preferată a unui dictator delirant și criminal de război care a atacat Ucraina în ultimele săptămâni.”, mai scrie în petiție.

Activiștii au condamnat Elveția pentru încălcarea neutralității sale prin „găzduirea” amantei liderului de la Kremlin. Aceștia au remarcat: „Pentru prima dată în istoria modernă, țara dumneavoastră și-a încălcat neutralitatea, ceea ce nu a făcut nici măcar față de Germania nazistă în secolul al XX-lea.

Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar avea o relație mai veche, însă cei doi nu au confirmat niciodată zvonurile. Președintele rus a evitat întotdeauna să vorbească despre viața sa personală. Putin mai are două fiice, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35, din prima căsătorie cu fosta însotițoare de bord Lyudmila Shkrebneva, care au fost afectate de sancțiunile țărilor occidentale. Putin și Shkrebneva au fost căsătoriți circa 3 decenii și au divorțat în 2013.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
7.1 124 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii
  • Bârfe de 2 bani. Nu mi se pare deloc o „știre de senzatie”

  • Radu Virgil

    Cu siguranță că Alinuța Kabaeva a obținut postul prin con(s)CURs, ca, de altfel, multe purtătoare de vagin de la noi. Bărbații (de regulă politicieni de la PSD, PNL cu PDL inclus și UDMR) care călăresc sau au călărit astfel de iepe de lux, cum este și cea care a roit-o recent din țară, își plătesc, astfel, plăcerile carnale din banii noștri, ai contribuabililor care muncim cinstit și le suportam umilințele și cerșeala de voturi. Cât de imbecil să fii să mai votezi asemenea adunături politice! Votați USR, partidul meritocrației absolute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *